dec. 2, 2021
1158 Views
0 0

Baloane cu heliu pentru nevoile tale decorative

Postat de

Baloanele cu heliu din latex, sub formă de numere, litere, stele și alte forme, oferă o infinitate de posibilități de decor. Când cauți baloane cu heliu potrivite, vezi în fața ochilor o imagine de ansamblu asupra tuturor tipurilor de baloane. La baloane.net poți afla ce tipuri de baloane există și care sunt potrivite pentru scopul tău. În general, baloanele cu heliu sunt doar un termen general pentru toate baloanele din folie și latex care au capacitatea de a fi umplute cu butelii de heliu. În principiu, nu se poate exclude ca acestea să poată fi umplute cu aer ca alternativă.

Pentru ca un balon plin cu heliu să plutească efectiv, trebuie ales în dimensiunea corectă, deoarece acesta are întotdeauna propria greutate, care trebuie transportată de gazul balonului. Pentru ca baloanele cu heliu să zboare cu adevărat, un balon din latex ar trebui să aibă cel puțin 23 cm înălțime, iar un balon din folie ar trebui să aibă cel puțin 43 cm înălțime.

Dacă dorești baloane cu heliu cu confetti sau alte obiecte mici, nu trebuie să uiți că acestea adaugă greutate suplimentară și pot influența în consecință, forța de plutire. Cel mai bun lucru de făcut este să alegi un balon cu heliu puțin mai mare. Practic, mai trebuie spus că un balon din folie plutește de obicei mai mult decât un balon din latex, dar cu HI-Float Gel se poate prelungi și timpul de plutire al unui balon din latex.

Baloane cu heliu din folie

Baloanele cu heliu din folie sunt realizate din microfoil acoperit cu metal. Ele sunt adesea imprimate cu diferite motive și în diverse culori. Au un volum definit, ceea ce înseamnă că dacă există prea mult heliu, există riscul să se desprindă la îmbinare. Baloanele din folie sunt reutilizabile și pot fi reumplute cu aer sau cu heliu în orice moment.

Baloane cu heliu în diferite forme

Din ce în ce mai mulți oameni se bucură de aceste baloane fascinante. Baloanele cu heliu moderne sunt baloane din folie care plutesc. Prin urmare, trebuie să fie întotdeauna umplute cu heliu. Adesea, în mărime naturală, au un mic atașament în partea de jos, astfel încât să pară că alunecă pe podea. O bucurie care nu trebuie să lipsească de la ziua de naştere a copilului.

Baloane cu heliu cu LED

Fie că este vorba de o petrecere de aniversare a copiilor, un grătar cu prietenii sau chiar o nuntă, fiecare ocazie este perfectă pentru baloane cu heliu strălucitoare. Pot conține chiar și lumini LED care strălucesc frumos în întuneric. În funcţie de producător, acestea sunt disponibile sub formă de baloane din latex sau folie.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *