feb. 19, 2019
1557 Views
0 0

bForce Motor Squad are cei mai buni mecanici pentru BMW!

Postat de

Daca esti in cautarea unui service profesionist autorizat R.A.R. care este specializat pe BMW, si te-ai saturat de reparatii facute de mantuiala si iti doresti ca masina ta sa fie pe maini bune, atunci trebuie sa apelezi BForce Motor Squad.

Este vorba de un service specializat BMW dupa cum am precizat, service care si-a inceput activitatea in urma cu 10 ani ce dispune atat de aparatura si scule profesionale cat si de o echipa 10 bine pregatiti dar mai ales pasionati de aceasta marca premium.

Autoturismul este un bun personal fara de care foarte multi dintre noi nu ne putem lipsi si de aceea ne dorim sa le putem pastra in conditii cat mai bune. Pentru a putea face acest lucru cu succes, avem nevoie de piese cat mai bune calitativ, originale, dar mai ales avem nevoie de un service cu oameni capabili sa ne rezolve toate problemele intr-un timp mult mai scurt.

Ei bine cu ajutorul BForce Motor Squad orice masina indiferent de gravitatea problemei, va fi ca noua, cu piese OEM ce sunt comandate dupa seria de sasiu, astfel incat sa nu existe nici un dubiu legat de nepotrivirea pieselor.

Aceasta afacere a fost si-a pus bazele din pasiune pentru BMW si tot din pasiune, astazi aceasta echipa doreste sa ajute, nu doar cu reparatii auto si astfel au infiintat si singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania. Acest curs este autorizat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, cat si de Ministerul Educatiei Nationale, la final fiind eliberata o diploma de calificare in baza O.G.nr.129/2000.

Autoturismele marca BMW, in comparatie cu alte marci, sunt sunt ceva mai pretentioase si au nevoie de o mana de lucru mult mai buna in momentul in care sunt efectuate reparatiile si acest lucru va putea fi asigurat fara nici un fel de problema prin intermediul celor de la BForce Motor Squad.

Este extrem de important ca orice masina care circula pe drumurile publice, sa fie foarte bine puse la punct astfel incat sa asigure toata siguranta necesara, pentru toti participantii la trafic si de aceea este necesara cate o revizie tehnica din cand in cand, pentru a putea stii constant ce probleme are masina sau ce probleme pot aparea.

Un mare avantaj de care vei beneficia in cazul in care vei apela la BForce Motor Squad, este ca toate operatiunile vor fi inscrise in serverul de istoric BMW, ceea ce este perfect in cazul in care vei dori sa vinzi autoturismul deoarece vei putea dovedii atat numarul de km cat si interventiile ce au fost efecutate.

Daca si tu esti posesorul unui autoturism BMW fie ca este vorba de un model vechi, chiar si de zeci de ani sau un model de generatie noua, BForce Motor Squad este locul potrivit pentru realizarea oricarui tip de reparatie, fie ca este vorba de schimbarea distriburiei, lucrari la sistemul de franare, electric sau pentru un simplu schimb de ulei si filtre. Datorita angajatilor profesionisti si bine instruiti pentru toate tipurile de modele cat si diferitele modele de motoare, orice interventie va fi pentru acestia floare la ureche.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *