nov. 20, 2021
22 Views
0 0

Biciclete fitness pentru antrenament acasă

Postat de

Astăzi, există biciclete fitness orientate spre performanță care au tehnologii și cu ajutorul cărora poți face ciclismul indoor variat și creativ. De asemenea, există biciclete fitness cu programe de antrenament interesante și chiar în excursii de grup pe trasee geosincronizate, care sunt reproduse virtual, de exemplu, pe un calculator atașat sau pe tabletă. Plictiseala este eliminată garantat pe o bicicletă de exerciții.

Bicicletele inteligente de interior sunt o combinație de biciclete de exerciții și biciclete ergometrice. Sunt gata de utilizare în orice moment: nu ai nevoie de montaj laborios și nu este nevoie de un spațiu de depozitare foarte mare. 

Bicicletele fitness inteligente sunt ușor de reglat, motiv pentru care, se pot antrena rapid și ușor cu ele, toți membrii familiei. Bicicletele fitness sunt scumpe, dar oferă o mulțime de funcții și caracteristici interesante, care fac din antrenamentul de interior o experiență reală.

Sisteme de frânare și transmisii pentru biciclete fitness

Bicicleta fitness clasică este proiectată în așa fel încât, să poți frâna atunci când este nevoie. Anvelopa intră în contact cu o rolă din plastic sau oțel, conectată la un volant. În funcție de model și de gama de preț, aceste dispozitive de antrenament pentru acasă au frână magnetică, electrică, fluidă sau motorizată. Frâna mărește rezistența și astfel, simulează diferite viteze și înclinații.

Frânele magnetice sunt recomandate în special începătorilor și se bazează pe un principiu fizic simplu: magneții mobili exercită o forță asupra volantului metalic, fără a-l atinge. Cu cât magneții sunt aduși mai aproape de disc, cu atât rezistența este mai mare.

Alternativ, poți alege și o bicicletă fitness cu frână electrică. La acest tip de dispozitiv, forța de frânare este generată prin inducție și reglată prin intermediul electronicii, conform utilizatorului sau programului. Cu cât pășești mai repede, cu atât curentul generat este mai puternic și rezistența posibilă este mai mare. Cu acest tip de frână, generezi singur electricitatea pedalând.

Categorii:
Sport
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *