iul. 1, 2019
1198 Views
0 0

Bilete de teatru ieftine – 5 reguli pentru cumpararea biletelor ieftine

Postat de

Cum sa ajungi la teatrele tale preferate fara cheltuieli fabuloase? Iata 5 reguli simple si cateva detalii de la teatrele din Bucuresti, Sibiu, Iasi etc. care te vor ajuta sa cumperi bilete de teatru ieftine. Daca iti doresti preturi excelente la spectacolele de teatru de pe piata, ar trebui sa cauti bilete de teatru ieftine si sa folosesti anumite trucuri pentru a nu pierde ocazia de a ajunge la spectacol.

Foloseste site-uri oficiale cu bilete la teatru

Biletele la orice teatru pot fi acum comandate si achizitionate de pe un site cu bilete teatru online. De asemenea, retine ca pana la inceputul perioadei de vanzare a biletelor de teatru, exista doar aproximativ 30% din toate biletele, restul biletelor fiind deja preluate de catre distribuitori, deoarece este mai profitabil pentru teatre. Distribuitorii supraestimeaza de obicei pretul cu aproximativ 10-15%. Prin urmare, este mai profitabil sa cumperi bilete la teatru folosind resursele online.

Planifica cumpararea de bilete  la teatru in avans

Dupa ce ai vizionat pe site spectacolele evenimentelor teatrale si, cel mai important, ai avut grija sa rezervi bilete teatru cu ceva timp inainte de spectacol, le poti cumpara  mult mai ieftin decat daca incerci sa le cumperi cu o saptamana inainte de spectacol. Aceasta regula se aplica tuturor teatrelor fara exceptie, fie ca este vorba de bilete teatru copii, bilete teatru de animatie, bilete teatru dramatic, bilete teatru drama, bilete teatru drama romantic, bilete teatru gong, bilete teatru de comedie, bilete teatru de arta etc. Cu doua luni inainte de data spectacolului,  la box-office sau pe site-ul cu bilete teatru, poti cumpara bilete destul de convenabil.

Nu uita de reduceri

In unele teatre din Bucuresti, Sibiu sau Iasi studentii, pensionarii si persoanele cu dizabilitati pot obtine o reducere semnificativa la un bilet in anumite zile si la anumite ore. 

Nu uita de lucrurile mici

Atunci cand alegi un spectacol de teatru pe care doresti sa-l vezi, acorda atentie salii in care va fi tinut spectacolul. De regula, biletele pentru o sala mica sunt mai scumpe decat cele rulate pe scena principala. In astfel de cazuri, de regula, pretul biletului poate fi mai mare.

Caracteristici de cumparare a biletelor la unele teatre din Romania

Toata lumea stie ca  la teatrele mari, unde joaca de obicei actori de renume, este imposibil sa gasesti bilete. Totusi acesta este un mit. In cel mai faimos teatru din Bucuresti, Sibiu sau Iasi, poti gasi bilete, daca le cumperi in timp util.

Nu trebuie sa disperi, ci trebuie sa vizitezi site-ul cu bilete de teatru in mod regulat. Se intampla adesea ca astazi sa nu mai existe bilete pe site la piesa de teatru pe care doresti sa o vezi, insa maine sa existe. Cand cumperi bilete, nu uita sa studiezi schema locurilor. 

Daca exista dorinta de a familiariza copilul cu lumea teatrului, atunci poti opta pentru bilete teatru Ion Creanga sau bilete teatru Palatul National al Copiilor care pot fi o optiune buna, deoarece repertoriul altor teatre nu au performante foarte mari pentru copii. 

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *