nov. 4, 2019
1320 Views
0 0

Bilete teatru ieftine

Postat de

Daca esti atras de muzica de opereta ar trebui sa mergi la teatrul de opereta, daca esti atras de balet, ar trebui sa mergi la teatrul de opera si balet cumparand bilete ieftine de pe site-ul entertix.ro. Daca ai grija sa cumperi bilete de teatru din timp, vei putea merge la multe spectacole de teatru destul de ieftin. Exista piese de teatru pentru adulti, pentru tineret si pentru copiii.

Poti cumpara bilete Teatrul National de pe site-ul entertix.ro daca vei urmari cand sunt puse in vanzare biletele la piesa de teatru aleasa. Cu cat vei cumpara mai din timp, cu atat biletul va fi mai ieftin. Daca vei cumpara bilete la teatru mai aproape de eveniment, pretul acestora va fi mai mare.

Bilete la Teatrul National

La inceputul vanzarilor, poti cumpara bilete Teatrul National la cel mai mic pret. Intr-o anumita zi a lunii, este disponibila cea mai mare gama de preturi si locuri. Fiecare teatru si festival are propria sa data de incepere a vanzarilor, si aceasta este o informatie deschisa. Aproape peste tot, vanzarile incep atat la  box-ul teatrului, cat si online, uneori cu o diferenta de cateva ore. Prima jumatate de ora dupa inceperea vanzarilor este cea mai importanta, deoarece, in acest moment cea mai mare parte a tuturor biletelor pentru cele mai multe evenimente de teatru este epuizata. Inregistreaza-te din timp pe site-ul entertix.ro pentru a nu pierde timpul completand chestionarul la un moment crucial, atunci cand cumperi biletul. Totusi, ar trebui sa stii ca mai sunt zile suplimentare de vanzari, iar piesele teatrelor sunt anuntate separat.

Cum sa afli despre inceperea vanzarilor de bilete

Cel mai simplu mod de a afla despre inceputul vanzarilor si promotiile speciale in avans,  este sa iti faci cont pe site-ul entertix.ro, setand pagina la prioritate, astfel incat sa fii anuntat in orice moment despre piesele de teatru pe care le urmaresti. Este util sa cunosti si caracteristicile salii. Teatrul National noteaza pe site-ul sau web procentajul de recenzii a fiecarui loc, astfel incat sa intelegi unde este mai bine sa vezi un spectacol si sa nu cumperi din greseala un loc „orb”, incantat de costurile mici. Programele de loialitate sunt inca slab dezvoltate in teatre, dar in timp vor fi tot mai multe. Cel mai bun (si cel mai nou) momentan este programul de fidelizare a Teatrului National. Spectatorii obisnuiti au posibilitatea de a cumpara bilete mai devreme decat data oficiala a inceperii spectacolului, la preturi mult mai mici.

In functie de strategia teatrului, preturile pentru locurile ramase din ultima zi pot creste, dar acestea pot si scadea. Reducerea preturilor pentru locurile vandute in ziua spectacolului a fost observata, de exemplu, la Teatrul National, dar de asemenea,  si o crestere impresionanta.  Cand spui ca nu iti place teatrul, inseamna un lucru: nu stii cum este la teatru. Cel mai adesea, spectacolele sunt alese spontan, la intamplare sau la recomandarea unui prieten, iar gusturile sale pot sa nu se potriveasca cu ale tale. Cheltuiesti bani (uneori destul de mult) pe un bilet, fara sa stii niciodata exact ce vei primi in schimb. Insa, o reprezentatie despre care ai citit pe site-ul entertix.ro, cu siguranta iti va placea si te vei bucura intotdeauna.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *