apr. 13, 2019
1484 Views
0 0

Incaltaminte pentru drumetiile de iarna

Postat de

Doar pentru că e rece, nu înseamnă că trebuie să te oprești din drumeții. De fapt, iarnă înseamnă mai puține intalniri și mai mult timp pentru a face drumetii fie singur fie impreuna cu gasca de prieteni. Alegeți cizme care asigură o aderență și o protectie adecvată, iar drumețiile de iarnă ar putea deveni în curând noul dvs. hobby.

Aceste cizme sunt o alegere excelentă atât pentru drumețiile prin zăpadă în munți, cât și pentru plimbările de iarnă din jurul orașului. Protectia captuselii va păstra degetele de la picioare calde, iar pielea impermeabilă și partea superioară UltraDry vor menține apa departe  în timp ce  va permite să elimine transpirația. Ele s-au dovedit, de asemenea, perfecte pentru o varietate de condiții, inclusiv noroi, mucegai, și gheață. Nu sunt foarte delicate dar potrivite pentru niste  cizme de iarna imblanite S’Oliver .

Dacă încălțămintea de alergat și cizmele de iarnă ar fi pentru un copil, cu siguranta ar fi fost un excursionist. Cizmele cu vârf de carbură dau o aderență foarte mare, în timp ce talpa intermediară amortizată aduce confortul purtarii. Cizmele ofera si un  suport pentru gleznă.

Cizmele , in general, mentin apa departe de pielea noastra. Dar sa stiti: ați putea găsi aceste cizme nu foarte potrivite în condiții mai calde. Pentru o plimbare pe vreme mai putin geroasa, cautati o cizmă mai putin solidă.

Partea buna a acestor cizme este greutatea sau lipsa acesteia. Acestea sunt extrem de confortabile datorita materialelor din care sunt confectonate, perfecte pentru o călătorie sau excursie. Materialele impermeabile păstreaza resturile nedorite de zăpada afară.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *