mai 9, 2019
1628 Views
0 0

Brokerul de asigurări RITTER deschide un nou concept de agenție în Băneasa Shopping City și oferă asigurări de calătorie gratuite

Postat de

RITTER Broker, jucător activ în piața de brokeraj de asigurări, deschide a doua agenție în Băneasa Shopping City și își continuă dezvoltarea pe piața locală printr-un concept unic de vânzări produse de asigurări, punctul fiind situat în zona de food court, nivel -1, acces direct și din parcarea subterană și vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii premium de vânzări produse de asigurări, pensii private pilon III, leasing financiar și operațional.

Cu ocazia deschiderii noului concept de vânzări produse de asigurări, RITTER Broker a pregătit o campanie specială pentru toți clienții Băneasa Shopping City. În weekend-ul 01-02 iunie, de la ora 10:00 la ora 22:00, se va desfășura campaniei “Călătorește protejat alături de RITTER Broker“.

Clienții care vor trece pragul insulei RITTER Broker Agenția Băneasa Shopping City în weekend-ul 01-02 iunie 2019 și care fac dovada achiziționării biletului de avion, rezervării la hotel sau a unui pachet de la o agenție de turism pentru city break în Europa și se identifică cu carte de identitate și/sau pașaport, vor primi gratuit o asigurare de călătorie pentru perioada vacanței de 3 zile.

“Ne dorim să ajungem mai aproape de viitorii noștri clienți, să guste puțin din experiența serviciilor oferite de noi și pentru ca și-au planificat un city break, să plece protejați pentru a se bucura de zilele de concediu. “ declară Alexandra Brătescu – Directorul de vânzări RITTER Broker.

RITTER – Broker lucrează cu 30 de societăți de asigurări, 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și cu 10 companii de leasing financiar și operațional, putând sa ofere peste 1000 de produse financiare potențialilor clienți. Produse ce pot fi comercializate prin sistem de franciză și de către viitorii parteneri RITTER – Broker.

Anul 2018 s-a încheiat pentru Ritter Broker cu o cifră de afaceri de aproximativ 14 000 000 lei, având o creștere de aproximativ 20% față de anul 2017, și un număr de polițe vândute de aproximativ 60 000. Tot în anul 2018, Ritter Broker a devenit parte a grupului de firme Niro Investem, printr-o preluare a 50% din acțiunile companiei.

Campania “Călătorește protejat alături de RITTER Broker “ se supune unui regulament ce poate fi accesat pe site-ul oficial https://ritter.ro/regulament-campanie—calatoreste-protejat-alaturi-de-ritter-broker–

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *