oct. 29, 2020
820 Views
0 0

Camera de marsarier, o dotare din ce in ce mai prezenta pe automobile

Postat de

Camera de marsarier a ajuns o dotare aproape standard pe automobilele noi. Totusi, daca vrei o camera de marsarier pentru Duster, trebuie sa achizitionezi o varianta de top a masinii, care poate sa coste destul de mult. Partea buna este ca Dacia ofera si posibilitatea de a achizitiona accesorii separate, iar unul dintre accesorii este aceasta camera, pe care o poti cumpara de pe Dacianmag.ro.

Alaturi de senzorii de parcare, camera montata in spatele masinii poate oferi o multime de avantaje, cele mai multe avand legatura cu siguranta soferului si a pasagerilor:

  • Ajuta la efectuarea manevrelor cu spatele. Poate fi de foarte mare ajutor atunci cand alegi sa parchezi intr-un loc stramt sau sa iesi dintr-un loc stramt;
  • Ofera vizibilitate asupra tuturor obstacolelor, chiar si cele mai mici;
  • Ofera linii de ghidaj pentru soferi;

Cat de scumpa este o astfel de camera pentru Duster?

Multi soferi se tem de faptul ca o camera pentru marsarier poate fi foarte scumpa. Realitatea este cu totul alta, insa. O camera originala costa putin peste 600 de lei, iar montajul este si el destul de ieftin, in conditiile in care se face destul de usor si de rapid. Este o investitie care poate oferi avantaje multe, pe termen lung.

Ce tehnologii trebuie sa inglobeze o camera pentru marsarier?

In ultimii ani au fost dezvoltate numeroase tehnologii care imbunatatesc mult viata soferilor. Nu trebuie sa cauti absolut toate tehnologiile, deoarece nu toate merita investitia. Atunci cand achizitionezi o camera insa, trebuie sa ai in vedere urmatoarele lucruri:

  • sa fie cablata la senzori de parcare. In felul acesta imaginea poate sa fie asociata cu un semnal sonor atunci cand te apropii de o parcare;
  • Sa transmita imagini cat mai clare. Este bine sa cauti o camera care are rezolutie cat mai buna;
  • Sa ofere linii ajutatoare, care sa permita aprecierea mai buna a distantelor pana la obstacole. Camerele originale de Duster ofera linii verzi, galbene si rosii care sunt suprapuse peste imagine si pot ajuta foarte mult soferul;
  • Sa fie cat mai rezistenta la socuri fizice si la temperaturi duse pana la extrem.

Camera pentru marsarier a reusit sa imbunatateasca in mod considerabil modul in care conduc soferii. Tocmai de aceea, merita sa fie parte integrata a oricarui automobil.

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *