nov. 17, 2019
1075 Views
0 0

Fabrica-de-firme.ro te face om de afaceri cu acte in regula

Postat de

Stiu multi oameni care doresc sa aiba propria afacere, de care sa se ocupe, dar se tem de birocratie si de alergatura. Mai multe firme inseamna mai multe locuri de munca si cresterea economiei nationale bob cu bob. Oricare ar fi domeniul de activitate al firmei: producerea unor bunuri de stricta necesitate sau de lux, repararea electrocasnicelor, oferirea unor servicii, ele contribuie impreuna la cresterea veniturilor acestei tari, prin impozitele pe care detinatorul le achita si prin salariile pe care le primesc angajatii.

Multi sunt insa reticenti, cand vine vorba de infiintare firma din cauza urmatoarelor motive:

-Lipsa informatiilor explicite. Oamenii nu stiu practic de unde sa colecteze informatiile despre actele necesare, taxele si institutiile statului unde se depun cererea si celelalte piese de la dosar.

Sigur ca aceasta tacere te sperie. Fara Fabrica-de-firme care pune la dispozitia doritorilor toate informatiile necesare si scutesc doritorii de corvoada infiintarii, operatiunea ar fi foarte anevoioasa.

-Teama de birocratie si de drumuri facute inutil. Firma prezentata mai sus are personal care alearga in locul oricui isi doreste sa presteze servicii sau sa desfasoare activitati comerciale sau turistice.

-Lipsa unui sediu social bine amplasat. Fabrica-de-firme.ro pune la dispozitia celor interesati si sediu social potrivit sau depune la timp cererea pentru mutarea sediului social ca afacerea sa prospere.

Nu este asa ca avand alaturi o echipa care are vechime in infiintare firme, SRL sau PFA totul este mult mai usor?

Sfatul meu este sa nu incerci sa prestezi in mod ilegal anumite activitati, fiindca risti amenzi usturatoare si mai mult pierzi decat sa castigi!

Apeland la ajutorul lor, ai de parcurs urmatorii pasi simpli:

  1. Intri pe site-ul firmei prezentate mai sus si citesti cu atentie toate informatiile!
  2. Stabilesti ce anume doresti sa deschizi sau ce intrebari ai de pus specialistilor de la firma care se ocupa cu succes si repede de infiintarea altor firme.
  3. Faci o vizita la sediul firmei cu actele necesare si cu banii, sa nu mai mergi si a doua oara!
  4. Stabilesti exact ce servicii doresti sa iti ofere Fabrica-de-firme.ro si semnezi contractul de prestari servicii.
  5. Iti pun in mana actele necesare mai repede decat crezi si toate serviciile solicitate.

Nu uita ca ei iti pot furniza si servicii de contabilitate de calitate premium, administrarea unor immobile, mutarea sediului social sau punerea la dispozitie a unui sediu social foarte bun!

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *