nov. 26, 2019
1221 Views
0 0

Camioane puternice la preturi fara competitie

Postat de

Achizitionarea unui camion devine un eveniment pentru orice investitor. Din cauza preturilor ridicate, camionul trebuie sa fie intr-o stare foarte buna, iar cumparatorii se gandesc de 10 ori inainte de a face o astfel de investitie.

Insa, atunci cand ai la dispozitie un parc de camioane precum cel de la Camioane.scania.ro, nu trebuie decat sa semnezi actele. Clientii pot pleca acasa de la firma Camioane.scania.ro cu un cap tractor leasing, deoarece aici vei gasi cele mai bune oferte in materie de longevitate si contract.

In flota de camioane clientii vor gasi:

– Camioane Scania;

– Camioane Man;

– Camioane Daf;

– Camioane Renault;

– Camioane Volvo;

– Camioane Mercedes;

– Camioane Iveco;

– Camioane Kogel.

Primul autocamion Volvo a fost fabricat in 1928. De atunci, aceasta marca a devenit cea mai mare producatoare de autocamioane de mare tonaj din Europa.

Cum alegi un camion?

In primul rand, trebuie sa fii foarte atent de la cine cumperi, mai ales in Romania. Ar fi indicat sa eviti vanzatorii particularii de la mica publicitate si sa te orientezi catre companii care exista pe piata de ani de zile. Atunci cand cumparam un camion de la o companie care exceleaza pe piata de 20 de ani, de exemplu, avem siguranta seriozitatii. Sunt multe inadvertente cand cumperi de la second hand-urile in Romania, din acest motiv e indicat sa cumperi de la cineva de incredere, de la o companie care a stat departe de asemenea probleme de-a lungul timpului.

Trebuie sa fiti foarte atenti la putere pentru ca de-a lungul timpului, camioanele pierd din caii putere, pe masura ce uzura motorului se instaleaza. E ceva inevitabil. Ar fi indicat sa optati pentru motoare cat mai puternice, mai ales daca aveti de gand sa tranzitati tari cu forme de relief sau conditii meteo potrivnice unui consum bun de combustibil. Multa lume nu ia in calcul aceste aspecte atunci cand cumpara un camion second hand si observa ulterior ca se obtine un consum constant de 34-35% in loc de 28-29% cum este normal.

La Camioane.scania.ro poti sa gasesti cele mai bune masinarii pentru afacerea ta!

 

 

 

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *