feb. 12, 2021
1249 Views
0 0

Ce este un fier de calcat vertical si la este bun

Postat de

Acest tip de fier se bazează pe un jet de abur foarte puternic care să îndrepte hainele instant. Oricând apare o urgență, iar cămașa nu este pregătită, fierul va rezolva problema rapid. Avantajul unui gadget de călcat cu abur constă și în dimensiunea sa redusă. Este foarte ușor de transportat în vacanță, dar mult mai ușor este de utilizat. Poți călca obiectele vestimentare atât pe orizontală, cât și pe verticală, fără să folosești o masă de călcat. Un fier de călcat vertical este chiar indicat pentru a călca hainele delicate deoarece este mai redus riscul de arsură conform https://blogdecasa.ro/fier-de-calcat-vertical/, site-ul de unde a fost inspirat acest articol.

Ce este un fier de călcat vertical ?

Există mai multe aparate electrocasnice care au făcut istorie despre modul în care au schimbat modul în care trăim și ne gospodarim in casă, iar acesta este fără îndoială unul dintre ele. Un fier de călcat vertical cu aburi sună ca un aparat industrial de înaltă tehnologie. Deși funcționează ca o mașină de nivel profesional, este foarte simplu și ușor de utilizat … dar cum anume?

Cum functioneaza acest generator de abur? Apa este stocată într-un rezervor mare, separat de fier. Apa este pompată din rezervor într-un vas de înaltă presiune care încălzește apa și o transformă în abur cu temperatura inalta. Aburul sub presiune îndepărtează fără efort ridurile.

Când declanșatorul de abur de pe fier este activat, aburul presurizat este eliberat prin furtunul de abur în fier și eliberat prin orificiile de abur ale talpii. Aburul eliberat de fierul de călcat vertical cu aburi este mult mai puternic în comparație cu fierele de călca tradiționale și poate pătrunde mai multe straturi de țesătură într-o singură cursă de călcat.

Cum măsurați puterea unui fier de călcat cu abur?

Există 2 factori de luat în considerare:

Putere electrică (măsurată în wați)

Nivelul de aburi (măsurat în grame pe minut)

Puterea (în wați) indică cât de repede se încălzește fierul, în timp ce nivelul de aburi indică cât de mult abur poate fi produs intr-un anumit interval de timp. Acești factori iti pot face sarcina de călcat semnificativ mai rapidă și mai ușoară!

De ce să folosiți un fier de călcat cu abur?

Dacă aveți cantități mari de călcat în fiecare săptămână sau chiar în fiecare zi, un fier vertical cu abur este instrumentul perfect pentru casa ta. Iată principalele motive pentru care să folosiți un fier de călcat cu abur.

  1. Nivelul mare de abur accelerează călcarea.
  2. Mai puțin timp petrecut atunci cand calci.
  3. Usor de curatat
  4. Tehnologia de abur vertical este mai bună decat cea clasica

In plus, folosirea unui fier de călcat cu abur este la fel  de usoara si intuitiva ca și utilizarea unui fier de călcat tradițional.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *