nov. 19, 2018
1284 Views
0 0

Ce noutate a adus iPhone 6 la momentul apariției?

Postat de

Compania Apple este pentru mulți unicul producător de device-uri pentru inovația și conceptual aparte pe care îl prezintă. Deși există alte companii care fac concurență de temut pentru Apple, de obicei, în topul preferințelor utilizatorilor vor avea întotdeauna loc produsele concepute de Steve Jobs.

Cu atât mai mult, pentru iubitorii sistemului de operare Android, smartphone-urile iPhone nu sunt niciodată o variantă, însă dacă nu ești tributar unui anume model de telefon mobil, atunci cu atât mai bine pentru tine întrucât astăzi îți voi prezenta un smartphone la fel de bun chiar dacă a apărut în 2017: iPhone 6 și ne vom concentra pe inovația în design a acestuia.

La momentul apariției iPhone 6, Apple a inovat gama smartphone-urilor în primul rând prin dimensiunile generoase față de modelele precedente. După o lungă perioadă de timp în care a considerat că diagonala de 4” este ideală pentru un iPhone, în special din punct de vedere al manevrabilităţii acestuia, Apple a acceptat în cele din urmă că cei mai mulţi utilizatori sunt în căutarea unor telefoane cu ecrane mai mari care să le asigure o experienţă de lucru mai plăcută în browsing sau la vizionarea clipurilor video.

Cu atât mai mult, pentru că Apple oferă smartphone din gama premium, cei mai mulți au fost surprinși atunci când la o simplă căutare pe Google a „iPhone 6 preț” au descoperit un cost mai mare decât și-au fi dorit. Acest lucru este totuși explicat prin inovația pe care a adus-o la momentul respectiv, iar dacă decizi să îți cumperi acum un iPhone 6, îl vei găsi la un preț cu mult mai mic în magazine. Revenind la dimensiunile îmbucurătoare, diagonală de 4.7” a lui iPhone 6 este considerată dimensiunea ideală a unui smartphone modern inclusiv de utilizatorii Androidului.

Odată cu dimensiunile crescute ale întregului dispozitiv iPhone 6, au venit şi câteva schimbări importante în construcție, fapt care poate justifica prețul iPhone-ului 6, față de alte smartphone-uri de pe piață de până la acel moment. În primul rând, butonul Power s-a mutat din partea de sus pe muchia din dreapta, o poziţie firească pentru telefoanele de dimensiuni mai mari. Şi celelalte butoane au fost modificate, însă doar vizual, astfel că butoanele de volum sunt asemănătoare cu cele de pe iPad Air, adoptând un design alungit şi sunt poziţionate într-o fantă cromată, uşor de găsit atunci când nu te uiţi direct la telefon.

Butonul „Mute” este poziţionat în acelaşi loc de cinste, deasupra butoanelor de volum şi sunt concepute a fi foarte rezistente chiar și la cele mai puternice apăsări. De fapt, toate cele patru butoane (power, volum sus/jos şi mute) par a fi mult mai bine realizate decât în cazul modelelor precedente Apple

Pentru că foarte mulți vorbesc despre faptul că nu poți compara camera foto/video a unui iPhone cu cea a altor telefoane mobile, tot aceiași susțin și că iPhone 6 merită un preț mai piperat pentru ce oferă. De altfel, camera este cel mai evident element al designului de pe spate, fiind singurul ieşit în relief. Cu toate acestea, dacă nimeni nu contestă calitățile de fotografiere sau înregistrare video ale iPhone 6, unii au susținut că proeminența în design a camerei poate fi incomodă atunci când așezi telefonul pe masă, de exemplu.

În realitate, inconveninetul este cu siguranță mult prea mic pentru a desființa alte atuuri ale smartphone-ului de la Apple.

Etichete:
· ·
Categorii:
IT&C · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *