dec. 11, 2018
1697 Views
0 0

Cele mai bune camioane rulate si cele mai bune solutii de finantare!

Postat de

Orice firma de transporturi serioasa si care isi doreste profituri sigure, are nevoie de camioane bune si puternice care sa poata rula multi kilometri fara nici un fel de problema. Fie ca este vorba de camioane noi ori second-hand, acestea odata achizitionate au nevoie si de o intretinere corespunzatoare, ca la carte conform indicatiilor date de producator.

Daca sunteti in cautarea unui cap tractor ori o semiremorca second hand de calitate si care necesita doar intretinere, nu si investitii majore, Camioane.Scania.ro este solutia perfecta pentru tine. De aici poti cumpara sau chiar inchiria fie pe o perioada determinata fie ca ulterior utilajul inchiriat sa fie si achizitionat. Cu o rata ce porneste de la 790 de euro pe luna si un avans de doar 5%, timp de un an puteti utiliza un autotractor Scania euro 6 si astfel te vei putea convinge de performantele, fiabilitatea si economia care ti-o poate aduce Scania chiar si printr-un camion rulat.

In plus puteti opta pentru achizitionarea unui nou utilaj prin leasing operational, serviciile celor de la Camioa.Scania.ro reprezentand un partener de incredere ce ofera solutii flexibile de finantare si asigurare, ce pot fi personalizate dupa nevoi pentru a va oferi costuri previzibile. Scania Romania Impreuna cu Scania Credit vin in intampinarea cererii de leasing operational pentru camioanele second-hand.

De asemenea, poti opta in achizitionarea unui camion second hand si la leasing financiar, ofertele fiind avantajoase si din acest punct de vedere. Dobanda mica, de doar 4.8% care este fixa iar restul elementelor traditionale precum avansul de 10%, valoare reziudala tot de 10% si perioada de finantare care este cuprinsa intre 1 si 5 ani, raman neschimbate.

Daca va numarati printre cei interesati sa isi mareasca flota ori au nevoie de o suplimentare temporara a flotei, accesati site-ul acestora si cu siguranta veti avea de unde alege fie ca este vorba de camioane Scania, Man, Daf, Mercedes, Iveco si asa mai departe, toate aceste fiind comercializate de cei mai serioasi dealeri de camioane de la noi din tara. Uita de griji si alege tot ce-i mai bun pentru firma ta de transporturi, cu ajutorul Camioane.Scania.ro.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *