nov. 3, 2018
1239 Views
0 0

Creeaza amintiri de neuitat cu cabina foto

Postat de

Studioul de fotografie mobila Quick Photo Booth, ofera servicii profesionale de fotografiere cu imprimarea instantaneelor realizate in cabina foto. In primul rand, un studio foto instant, este unul dintre cele mai populare tipuri de divertisment pentru corporatie, anul nou, nunta, botez, precum si organizarea de evenimente in alte formate.

Fotografii instantanee

In al doilea rand, cabina foto mobila permite nu numai captarea momentelor importante, ci si implicarea participantilor la acest eveniment. Fotografia instantanee ofera ocazia de a oferi imaginile foto, ca pe niste suveniruri facute in oglinda foto,  impartasind imediat emotiile si impresiile. Astfel de tipuri de  fotografii comune, creeaza o atmosfera de bucurie si un sentiment de apartenenta la momente semnificative din viata.

Oglinda foto

Si, in al treilea rand, oglinda foto este o parte a conceptului de eveniment si poate servi ca o reclama excelenta pentru o companie care activeaza in domeniul managementului de evenimente. Aceasta poate realiza instantanee profesionale de la evenimente, postate pe paginile de site-uri de retele sociale sau pe blog-uri pentru a creste loialitatea clientilor, creand un efect pozitiv si, in final, atragerea de noi clienti. Noi, cei de la Quick, am reusit sa acumulam o experienta nepretuita, care ne-a permis sa dezvoltam propuneri optime,  concepute pentru diferite niveluri ale bugetului. Quick ofera servicii de fotografie cu cabina foto mobila, fara intermediari.

 

Fiecare pachet de servicii pentru inchirierea cabinei foto, include munca unei echipe profesioniste, compusa dintr-un fotograf, un asistent si un operator care se ocupa de imprimarea  foto. Acest lucru garanteaza calitatea superioara a muncii, o abordare creativa a rezolvarii sarcinilor si preturi competitive pentru inchirierea cabinei foto si a oglinzii foto. Echipamentul inovator al unei cabine foto mobile, ne permite sa producem fotografii si suveniruri unice care nu sunt inferioare calitatii analogicilor de studio. Poti organiza evenimente, iar cabina foto mobila, cu imprimarea instantaneelor, te va ajuta sa pastrezi momentele cele mai placute si unice.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *