feb. 3, 2021
1074 Views
0 0

Creste service-ul tau GSM mai rapid cu aceste 5 sfaturi

Postat de

1. Redu costurile

Una dintre modalitatile cele mai usoare de a creste profiturile afacerii de reparatii telefoane este cea de a reduce costurile suportate. In afacerea cu reparatii telefoane poti reduce costurile in mai multe moduri. Unul dintre ele este de a gasi o oferta buna cu un furnizor de piese de schimb intr-un interval de timp la preturi reduse.

O alta metoda de a reduce costurile este de a face publicitate online nu offline, pentru ca este mai economica si eficienta. In acest fel , daca iti reduci costurile, profitul tau va creste cu siguranta.

2.Angajeaza personal bun

Unii clienti se uita la multe detalii pe langa calitatea reparatiilor de service telefoane pentru a judeca un business. Ei isi concentreaza intreaga experienta de a-si repara telefonul din momentul in care intra in service si pana pleaca. Sa iti angajezi oameni de ajutor si prietenosi la biroul de la intrare iti va mentine clientii relaxati si fericiti.

Un angajat priceput la marketing te poate ajuta sa ai un numar mare de clienti, administratia te va asigura ca stockul tau de piese de schimb este mereu la zi, si costurile sunt administrate in cel mai eficient mod posibil.

3.Ofera reduceri

Trebuie organizate reduceri ocazionale si obiecte sau servicii gratuite pe timpul unui an. Daca ai piese de schimb vechi poti incerca sa le cureti si sa le vinzi cu o reducere. Aceste reduceri o sa te ajute sa atragi mai multi clienti, in special daca vad afise cu reduceri cand se plimba in zona firmei tale de reparatii telefoane.

Aceste oferte trebuie sa fie organizate atent si inteligent pentru a aduce entuziasm si anticipatie pentru clienti. Daca vinzi accesorii pentru telefoanele mobile poti incerca oferte precum “Cumpara 2 produse, si il primesti pe al 3-lea gratuit”.

4.Respecta mereu clientul

In majoritatea timpului, clientul poate sa devina iritat sau chiar nervos fara sa fii tu cauza. In cazuri de genul, e usor sa iti pierzi controlul, dar si sa pierzi mai multi clienti in acelasi timp.

Aici apar in ajutor angajatii service-ului GSM. Ei vor ajuta in neutralizarea situatilor de genul. Clientii pot sa faca cereri nerezonabile fara sa stie aspectele tehnice ale reparatiilor de telefoane mobile. Angajatii tai ar trebui sa fie capabili sa explice fara sa ofenseze clientul.

Evita sa intri in conflict cu clientii chiar daca acestia sunt nepoliticosi. Aminteste-ti mereu: “Clientul nostru – stapanul nostru”. Trateaza-ti clientul ca si cum ar fi cel mai bun, si o sa devina asa.

5.Creaza un lant de magazine

Un magazin poate sa iti ofere un profit limitat. Daca te decizi sa deschizi mai multe centre de reparatii telefoane cu aceleasi standarde, iti poti dubla sau chiar tripla profiturile. Daca iti doresti sa te dezvolti mai mult si sa te extinzi in mai multe locatii sau sa oferi reparatii pentru laptopuri, de exemplu, poti sa iti creezi un lant de magazine. Dar incearca sa ramai constant cat timp te extinzi.

Calitatea serviciilor trebuie sa ramana la fel sau sa se imbunatateasca. Nu ar trebui sa fie deteriorata sub nici o forma. Mai mult, ar trebui sa cauti oameni in care ai incredere care sa conduca centrele noi pentru ca nu e posibil sa conduci mai multe afaceri in acelasi timp. Incet, te poti gandi sa deschizi un lant de service-uri GSM in tot orasul, sau chiar in toata tara.

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *