iun. 25, 2023
145 Views
0 0

Cu sau fara voal de mireasa? Avantajele si dezavantajele acestui accesoriu

Postat de

Dupa ce ai gasit acea rochie de mireasa perfecta, urmatoarea intrebare este: cu voal sau fara voal? Pentru unele femei, aceasta poate fi o decizie dificila. In cazul in care si tu te intrebi daca voalul de mireasa este sau nu potrivit pentru tine, arunca o privire asupra randurilor de mai jos, in care iti vom dezvalui avantajele si dezavantajele optarii pentru acest accesoriu.

​Avantajele voalului de mireasa

Poate completa perfect look-ul de mireasa.

Voalul este accesoriul perfect care sa-ti completeze look-ul de mireasa. De fapt, multe femei nici nu isi pot imagina aspectul unei mirese fara acest accesoriu. Voalul poate sa scoata in evidenta o rochie mai simpla si poate sa o completeze. Pentru o rochie de mireasa clasica, cel mai potrivit este sa alegi un voal mai elaborat. In schimb, daca ai o rochie cu multe detalii, cel mai bine ar fi sa optezi pentru un voal simplu.

Este traditional.

Voalul este unul dintre cele mai traditionale si clasice accesorii ale unei mirese. Indiferent ca este din tulle, sifon sau dantela, lung pana la umeri sau pana la podea, voalul este, in mod cert, un articol pe care, de foarte mult timp, il vedem nelipsit in tinuta unei mirese la o nunta traditionala.

Poate fi lasat mostenire femeilor din urmatoarele generatii.

Daca este pastrat corespunzator, voalul poate fi folosit si de catre fiica sau chiar nepoata ta in ziua lor cea mare. Acest accesoriu este ceva pe care il poti transmite cu usurinta din generatie in generatie, in functie de calitatea si grija avuta pentru a-l pastra.

​Dezavantajele voalului de mireasa

Necesita cheltuieli suplimentare.

Exista un cost suplimentar ori de cate ori adaugi un accesoriu la look-ul tau de nunta. Pretul poate varia in functie de design-ul, calitatea, lungimea si materialul folosit in confectionarea voalului. Daca ai visat dintotdeauna sa porti un voal in ziua ta cea mare, incorporeaza-l in bugetul tau de nunta inca de la inceput.

Concureaza cu o rochie ce are multe detalii.

Unul dintre lucrurile pe care le auzim frecvent cand vorbim despre voaluri este ca poate fi un element in plus in look-ul unei mirese ce are o rochie foarte elaborata. Asadar, planuiesti sa porti o astfel de rochie si doresti ca detaliile rochiei sa fie pretuite si admirate in timp ce pasesti spre altar, ar fi mai bine sa alegi un voal cat mai simplu sau sa renunti de tot la el si sa optezi in schimb pentru o coafura spectaculoasa.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *