iul. 21, 2019
1716 Views
0 0

De ce sa alegi marturii pentru eveniment cu miere?

Postat de

Ce sunt marturiile?

Marturiile sunt mici atentii pe care le oferiti invitatilor veniti la evenimentul vostru, fie nunta, fie botez. Ele au fost populare si au venit din occident, mai intai sub forma acelor saculeti cu bombonele, mai apoi dezvoltandu-se in obiecte care pot fi pastrate si apreciate o perioada lunga de timp.

Categorii de marturii si subcategorii:

Precum invitatiile, si marturiile sunt impartite pe categorii si subcategorii. Subcatgoriile va ajuta in alegerea marturiei perfecte, deoarece ele sunt ordonate in functie de preferinte.
Categorii
1. Nunta
2. Botez
3. Nunta si botez
Subcategorii
3. Marturii dulci (cu bombonele, ciocolata, miere)
4. Marturii practice (lingurite, desfacatoare sticle, suporti pahare, etc.)
5. Marturii “vii” (acestea sunt realizate cu licheni stabilizati, flori uscate si flori criogenate)
6. Marturii stilizate (din lemn, sticla sau metal, modelate sub diverse forme; carucior, caleasca, barcute, lebede, etc.)

Cum alegem marturia perfecta si cum puteti integra marturiile dulci cu miere in evenimentul vostru?

Marturia perfecta trebuie sa respecte cateva reguli: sa se potriveasca cu decorul, sa fie personalizata cu numele mirilor/bebelusului si data evenimentului, sa aiba un efect wow atunci cand este vazuta de catre invitati, si desigur sa se incadreze in bugetul stabilit si in gusturile voastre.

In ultimii ani, datorita imaginatiei, a multitudinii de materiale si a cererii, au aparut marturiile borcanele cu miere. Ele sunt perfecte pentru orice eveniment deoarece aceste mici atentii se pot integra in orice decor, deoarece ele pot fi ornate si accesorizate cu materiale elegante precum dantela, panglici de satin, perle, pene sau flori, materiale rustice precum iuta, sfoara, flori uscate, ori accesorii colorate (pentru botez) precum albinute, copilasi, masinute, etc.

Mierea folosita de majoritatea magazinelor de specialitate este furnizata de producatori locali, deoarece este certificata si naturala, iar invitatii se pot infrupta cu placere. De exemplu, magazinul online Marturiielegante.ro are ca furnizor un producator din jud. Dambovita.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *