Aug 21, 2021
88 Views
0 0

Cum aleg scaunele ideale pentru HoReCa?

Postat de

Nimic nu se compară cu ieșirile în oraș la resturant cu prietenii sau cu familia. Foarte multe persoane vor spune însă că și decorul sau confortul sunt lucruri la fel de importante. Și fie că sunt conștiente sau nu de asta, în „inima” decorului sau a confortului se află cele mai potrivite scaune pentru restaurant.

Alegerea unui model potrivit sau ideal este un lucru primordial pentru cei din domeniul HoReCa. Nu numai că scaunele pentru HoReCa trebuie să fie cele mai rezistente și cele mai confortabile, ci acestea trebuie să fie în armonie generală cu tema restaurantului. Iată însă câteva sfaturi cheie de care să ții cont atunci când vrei să alegi cele mai potrivite scaune pentru HoReCa.

Ce scaune de restaurant trebuie să alegi în funcție de spațiu?

Înainte de a lua o decizie, trebuie să îți pui cele mai potrivite întrebări: care este mărimea sălii de recepție? Va fi folosită exclusiv pentru mese? Dacă dispui de un bar sau de un spațiu lounge și acest spațiu va trebui să fie mobilat corespunzător. Dar o poți face diferit față de sala principală pentru a obține un rezultat mai bogat și mai diversificat.

Foarte multe persoane din domeniul restaurantelor își doresc să maximizeze numărul de locuri. În acest caz, aleg scaunele fără cotieră, cele din lemn mai ales, cu cadru de oțel. Aceste tipuri de scaune cu un stil industrial se potrivesc cel mai bine la un restaurant mai modern.

Ce materiale trebuie sa privilegiezi atunci când vine vorba despre mobilier HoReCa?

Acestea trebuie să fie cele mai durabile și de calitate, dar trebuie să se poată întreține cât mai ușor.

Din fericire, multe scaune moderne pot îmbina utilul cu plăcutul, chiar și cele din plastic au un stil elegant, șic sau rafinat, din materiale moderne și cu un design minimalist.

Cum poți alege scaunele în funcție de decor?

Decorul restaurantului este un lucru primordial pentru a influența experiența clienților. Estetica are un impact asupra lor exact atunci când intră pe ușă până la ultima gură de mâncare.

Trebuie să te aisguri deci de faptul că vei obține un spațiu armonios. Coerența între stil, textură și culoare este deci un lucru esențial. De exemplu, nu vei alege scaune cu un stil scandinav la un restaurant gastronomic. Nu uita să ții cont deci de materialele scaunelor, de spațiul de care dispui, dar și de decor. În acest fel, vei transmite cea mai frumoasă imagine în rândul clienților.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *