oct. 16, 2019
2618 Views
0 0

Cum alegem o proteza de box ideala

Postat de

Cand vine vremea sa alegi o proteza de box potrivita pentru antrenamentele tale de box sau lupte, trebuie sa te uiti la diverse elemente precum design, material, dar si alte elemente speciale precum faptul daca proteza va avea gel sau nu sau daca este simpla sau dubla.

Chiar daca este o bucata mica de echipament de protectie, nu se concepe ca in ziua de azi sa intri in sala sau sa faci un antrenament fara o proteza de calitate care sa iti ofere protectia de care ai nevoie pentru dantura ta.

Iata cateva elemente de care sa ti cont cand vrei sa alegi proteza dentara potrivita pentru tine.

In primul rand vezi care este nivelul de confort si protectie oferit de catre aceasta. Este important sa ca aceste doua criterii sa aiba un nivel ridicat pentru ca vrei cu siguranta sa fi protejat dar si sa ai parte de confort cand o porti.

Multa lume alege proteza de tip dubla pentru ca aceasta ofera maxim de protectie atat pentru partea superioara dar si cea inferioara de danturii.

Astfel daca si tu vrei sa ai parte de protectie maxima la antrenamentele tale, alege protezele de box Knockout duble si cu gel.

Pe langa gama de proteze Knockout iti recomandam sa alegi si un sac de box care sa iti dea sansa sa iti echipezi asa cum trebuie sala de antrenament si sa devi un sportiv de top.

Gama noastra de saci de box Knockout te va ajuta sa ai antrenamente reusite si sa iti dezvolti tehnica de lovire. Poti sa gasesti pe site-ul nostru saci de box din piele naturala si artificiala care sa iti dea sansa sa lovesti puternic si rapid cu pumnii dar si cu picioarele.

Cand vrei sa alegi un sac de box trebuie sa fi atent la calitatea materialului din care este realizat sacul dar si la dimensiunea lui. Alege sacii de peste 1.2 metri daca vrei sa te asiguri ca poti sa lovesti corect cu picioarele.

Trebuie sa fi atent si la tipul de sac de box pe care vrei sa il alegi. Aici ne referim la sacii de box/kickbox care sunt de tip cilindrici si ajuta si la lovirea cu picioarele. Mai gasesti saci de tip aqua si cei de tip uppercut.

Iti recomandam cu incredere si gama de bandaje de box Knockout care sunt realizate din materiale de calitate si care sa iti ofere protectie ridicata pentru incheietura si oasele pumnilor tai.

Categorii:
Sport
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *