dec. 23, 2019
1011 Views
0 0

Cum indepartam oja?

Postat de

Este întotdeauna distractiv să ai oja potrivită care să poată ajuta la îmbunătățirea modului în care arată unghiile tale, dar va veni momentul în care lacul de unghii va începe să pară spălat. În loc să vă facă mâinile și picioarele să pară proaspete, acestea vor părea murdare.

Puteți îndepărta lacul de unghii cu orice substanta pentru îndepărtare ojei, dar este cel mai bine să îl alegeți pe unul care să nu vă solicite să vă piliti unghiile din nou. Unghiile tale vor deveni, de asemenea, deranjate atunci când le freci prea mult.

Tipuri de îndepărtătoare de lacuri de unghii

Cel mai bine este să fie ales un demachiant potrivit pentru a îmbunătăți starea generală a unghiilor dvs., dar cum veți alege dacă nu sunteți familiarizați cu diferitele tipuri?

Remover Pads – Acest tip de îndepărtare a lacurilor de unghii vine în plăcuțe individuale pe care le poți folosi doar pe unghii. Acestea sunt înmuiate anterior în acetona, astfel încât nu va fi prea greu să îndepărtați oja de pe unghii. Acesta este îndepărtarea ideală a lacurilor de unghii atunci când călătoriți și nu doriți să ajungeti cu unghii ciobite pe care nu le puteți sterge.

Borcanel de îndepărtare – Acesta este un tip de îndepărtare a lacurilor de unghii care are un burete mic în boecan sau recipient. Ori de câte ori ai nevoie să-ți îndepărtezi lacurile de unghii, poți pur și simplu să-ți înfige unghiile în interior, iar lacul de unghii va fi îndepărtat eficient. Acest lucru va ajuta astfel încât să puteți scăpa de lac de unghii fără mirosul groaznic.

Îmbunătățirea îndepărtării lacurilor de unghii – Acesta este cel mai comun tip de îndepărtare a lacurilor de unghii disponibil. Soluția se află în interiorul sticlei și câteva picături din ea vor fi aplicate pe o bilă de bumbac. Bila de bumbac va fi aplicată pe unghii, astfel încât oja colorata să poată fi îndepărtat ușor. Există câteva îndepărtătoare de lacuri de unghii îmbuteliate care vin cu avantaje suplimentare. De exemplu, există unele care conțin agenți de hidratare care pot ajuta la îmbunătățirea nivelului de umiditate al unghiilor.

Stilouri pentru îndepărtare – Aceasta este, de asemenea, o altă opțiune disponibilă în care un articol asemănător stiloului conține o soluție de îndepărtare a lacurilor de unghii. Acest lucru este perfect pentru eliminarea excesului de lac de unghii pe anumite porțiuni ale unghiilor. Acest lucru este eficient în eliminarea numai lacul de unghii nedorit.

 

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *