nov. 21, 2018
1567 Views
3 0

Cum sa gasesti rapid o firma de transport international

Postat de

Nu putine sunt momentele cand o persoana are nevoie rapida de un mijloc de transport cu care sa plece in strainatate sau sa se intoarca in Romania. Pentru situatiile de acest gen am realizat un ghid despre cum poate fi gasita rapid o firma de transport persoane Romania Germania.

Chiar daca noi vom pune accent pe cursele de transport din Romania catre Germania, si retur, acest ghid poate fi adaptat si in cazul altor tari. Astfel, cu sfaturile de mai jos iti va fi mult mai usor sa gasesti o firma de transport persoane care sa efectueze o cursa cat mai curand posibil.

Foloseste internetul

GO-KOS-TRANSMajoritatea firmelor de transport persoane serioase detin acum si un site online unde pot fi gasite informatii utile despre cursele pe care le efectueaza. Go-kos-trans.ro este un exemplu de companie de transport persoane care efectueaza astfel de curse.

Asa ca inainte de toate ai putea sa folosesti internetul pentru a cauta o firma de transport care efectueaza o cursa catre destinatia dorita intr-un timp cat mai scurt. Daca informatiile despre curse nu sunt prezente pe site, exista cu siguranta un numar de telefon la care poti suna pentru a primi mai multe detalii.

Cauta firmele de transport care efectueaza curse zilnice

Sunt si firme de transport care detin flote mai mari de masini, asa ca efectueaza curse zilnice. Acestea sunt destul de putine la numar, insa ai putea cauta o astfel de companie si poate vei avea noroc.

Suna un prieten

In majoritatea tarilor preferate de romani pentru a munci in strainate s-au format mici comunitati de romani. Acestia au chiar si grupuri de Facebook si leaga chiar prietenii intre ei, cu toate ca s-au cunoscut peste granite.

Toti acestia calatoresc frecvent asa ca poti suna un prieten pentru a-l ruga sa iti ofere o recomandare. Sansele de reusita sunt destul de mari, asa ca ar trebui sa incerci si aceasta metoda pentru ca oricum nu ai nimic de pierdut.

Cauta cartile de vizita din portofel

Una dintre cele mai folosite metode de promovare ale firmelor de transport de persoane este distribuirea cartilor de vizita. Daca esti o persoana care calatoreste frecvent, probabil ca ai adunat cateva carti de vizita in portofel.

Daca nu le-ai aruncat si inca le mai ai acolo, ai putea sa suni companiile respective pentru a afla cand are loc urmatoarea lor cursa. Aceste firme pot sa nu fie prezente pe internet si nici prietenii sa stie de ele, insa cu toate acestea sa efectueze o cursa exact cand ai tu nevoie.

Iar daca pana acum ai aruncat toate cartile de vizita, acum ai un motiv pentru care ar trebui sa le pastrezi.

Verifica ofertele pentru urmatoarele zboruri

Iar daca totusi nu reusesti sa gasesti o firma de transport care sa aiba o cursa disponibila atunci cand ai neaparata nevoie, ai putea opta si pentru o calatorie cu avionul.

De cele mai multe ori insa, pe ultima 100 de metri biletele sunt greu de gasit, iar daca mai sunt bilete, e foarte probabil ca pretul sa fie unul piperat. Exista si momente cand biletele sunt ieftine cu putin timp inainte de decolare, dar aceste momente sunt intr-adevar putine.

Acest ghid te va ajuta sa gasesti rapid o metoda de transport intr-un timp cat mai scurt, atunci cand ai neaparata nevoie.

Categorii:
Auto-Moto · LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *