apr. 5, 2022
940 Views
0 0

Cum să organizați un sertar de tacâmuri

Postat de

Este timpul pentru o lecție rapidă de organizare de bază! Suntem adepții câștigurilor rapide care au un impact mare, iar în tutorialul de astăzi, vrem să te învățăm metoda de bază pentru organizarea sertarului cu tacâmuri din bucătărie.

Sertarele de bucătărie vin în tot felul de forme, dimensiuni, adâncimi și materiale, așa că, pe măsură ce urmăriți acest proces, încercați să nu vă blocați pe sertarul sau produsele exacte, gen un organizator de bucătărie, pe care le menționăm. Folosiți-le doar ca un ghid, dar faceți modificări în funcție de ceea ce are bucătăria dumneavoastră. Sunteți gata? Să începem!

Pasul unu: Goliți sertarul

Adică, goliți-l cu adevărat. Fiecare separator, tavă, organizator de bucătărie de pe emag.ro, căptușeală de sertar, autocolant; literalmente, orice altceva în afară de sertar trebuie să iasă. Pe măsură ce scoateți lucrurile, dacă dați peste ceva care nu-și are locul, scoateți-l acum. Nu așteptați până mai târziu, nu-l împingeți în colțul tejghelei, doar puneți-l deoparte înainte de a trece la pasul doi. Odată ce sertarul este gol, ștergeți-l cu un prosop de hârtie umed. De asemenea, ștergeți sau spălați de mână toate tăvile cu ustensile de bucătărie și tipurile de organizator de bucătărie pe care le-ați păstrat înăuntru.

Pasul doi: Poziționați separatoarele

Acesta este un lucru pe care mulți oameni îl sar, dar este un pas atât de necesar. În loc să aplicați o tavă de ustensile divizată sau un organizator de bucătărie în sertar și să le lăsați să alunece aiurea, ar trebui să le poziționați și fixați la locul lor. Acest lucru vă menține sertarul ordonat și vă împiedică să băgați lucruri la întâmplare în spații. Unele tăvițe pentru ustensile sunt prevăzute cu piciorușe de cauciuc care ar trebui să le împiedice să alunece, dar acestea găsesc întotdeauna o cale de a se mișca.

Pasul trei: Adăugați mai întâi ustensilele de zi cu zi

Prima parte a reumplerii sertarului este adăugarea ustensilelor de zi cu zi. Acesta este setul de tacâmuri de zi cu zi pe care îl folosiți pentru micul dejun, prânz și cină. Nu ustensilele pentru oaspeți, piesele de servire, cuțitele pentru friptură sau seturile suplimentare în alte culori sau modele.

Pasul patru: Umpleți sertarul la maxim

Aici intră în joc trucurile de organizare. Puteți cumpăra tăvițe și compartimente individuale pentru sertare, în kituri sau individual, care să folosească fiecare centimetru din sertarul dvs. Sigur, tava pentru ustensile poate ocupa cea mai mare parte a sertarului, dar probabil că există un spațiu în spate sau pe lateral care este larg deschis.

Puteți sări peste cumpărarea de tăvi suplimentare și să umpleți spațiile libere cu șervețele de hârtie stivuite, recipiente mici și chiar pungi umplute cu mici obiecte de bucătărie, cum ar fi suporturi.

Pasul 5: Reașezați ceea ce nu se potrivește

Deja ați oferit ustensilelor dvs. de zi cu zi o casă ordonată permanentă în interiorul sertarului, așa că orice altceva care nu se potrivea, evident, nu trebuie să aibă acces prioritar, nu? Așa că nu vă faceți griji dacă nu v-au încăput furculițele pentru servirea salatei de la cină și cuțitele de brânză imprimate de sărbători alături de ele. Unele modalități excelente de a depozita ustensilele suplimentare mai puțin utilizate sunt în interiorul unor recipiente cu capac stivuibile pentru paste în cămară, în tăvițe de bambus pentru ustensile care pot fi stivuite și glisate în bufetul din sufragerie sau împachetate în recipiente etanșate în garaj.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *