nov. 1, 2019
1266 Views
0 0

De ce sa alegi un studio de videochat certificat de top

Postat de

Cine nu si-ar dori un job perfect legal care sa vina la pachet cu un salariu de ordinul miilor de dolari, fara sa fie conditionat de specializari in domeniu si ani buni de experienta in spate? Cine nu si-ar dori sa beneficieze de un program flexibil intr-un mediu de lucru cochet, unde nu numai ca nu este necesar sa iti inhibi personalitatea, ba chiar aceasta devine un atú in drumul catre succes?

Desi suna utopic, exista o sfera de activitate care ofera toate aceste beneficii si se numeste videochat. Hulit de unii, mina de aur pentru altii, videochatul ofera tuturor, fara discriminare, sansa de a-si indeplini obiectivele profesionale si personale: independenta financiara, mai mult timp liber si o mai buna cunoastere de sine.

Premium versus Freemium

Un domeniu care genereaza un capital atat nu duce lipsa de investitori, asa ca studiourile de videochat sunt raspandite in toate orasele mari ale tarii, cu preponderenta in Capitala. Unele colaboreaza cu site-uri freemium, altele cu platforme premium, diferenta dintre cele doua categorii constand in felul in care modelul isi petrece timpul cu admiratorii sai. Site-urile premium ofera vizitatorilor  posibilitatea de a avea intalniri virtuale private cu modelul, pe cand celelalte platforme mizeaza mai putin pe intimitate si mai mult pe interactiunea de grup a tuturor celor prezenti in camera.

Cum alegi studioul potrivit pentru tine?

Depinde ce asteptari ai de la acest job si ce obiective iti doresti sa indeplinesti in cariera ta de model de videochat. Este ca si cum te-ai hotari sa dai o fuga la cumparaturi: in functie de ce nevoi ai, poti merge la magazinul de cartier din spatele blocului pentru o cutie de lapte sau la centrul comercial din mijlocul orasului, de unde vei putea alege dintr-o varietate de sortimente de lapte si nu numai.

Daca alegi colaborarea cu un studio videochat care lucreaza in parteneriat cu cel mai mare site premium din lume, ar fi ideal sa optezi pentru o agentie ale carei performante sunt recunoscute la nivel international. Un studio certificat Jasmin are toate resursele necesare pentru a te transforma intr-un model de top, cu incasari lunare de peste 10.000 $.

They Create Top Models

Daca tot vorbim de topuri, pentru a-i alege pe cei mai buni dintre cei buni, trebuie sa-i iei in calcul pe cei de la Charm Studios. Au intrat de curand in top 3 cele mai bune studiouri din lume datorita incasarilor impresionante pe care le au, luna de luna, modelele formate de ei.

Pana acum erau cunoscuti pentru masinile aurii raspandite in Bucuresti si, pentru ca au cele mai multe modele de top din industria videochatului, sloganul lor a devenit– We Create Top Models.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *