oct. 5, 2023
132 Views
0 0

Descoperă gama de accesorii pentru stivuitoare și echipamente pentru depozit de la Vectra

Postat de

Pentru ca procesul de manipulare și transport de mărfuri să poată fi efectuat în condiții optime este nevoie de echipamente de calitate superioară, dotate conform cerințelor de lucru. Drept urmare, bateria acestora joacă un rol vital pentru nivelul de performanță atins de către acestea și de aceea trebuie să dispui de soluții de încărcare performate și foarte rapide. Descoperă oferta de redresoare monofazate pentru baterii de la Vectra!

Ce este un redresor pentru baterie?

Stivuitoarele, transpaletele și alte echipamente de transportat mărfuri în depozit funcționează pe baza de curent electric furnizat de către o baterie proprie care însă are o durată limitată de viață. În funcție de condițiile de utilizare, de cât de mult este solicitată sau de alți factori externi, bateria poate suferi o degradare sau o descărcare accelerată, lucru care necesită remediere urgentă pentru ca echipamentul să funcționeze în condiții normale. În acest caz este nevoie de o sursă alternativă de curent prin care să se efectueze o încărcare completă și sigură a bateriei, într-un timp foarte scurt. Acestea pot fi utilizate independent de o sursă directă de curent electric și sunt foarte utile și pentru mecanismele care au nevoie de un impuls electric mai mare pentru a putea funcționa din nou.

Câte tipuri de redresoare sunt disponibile la Vectra?

Redresorul pentru baterie se alege în funcție de sarcina de lucru și de tipul de echipament vizat pentru a asigura performanță ridicată. Dacă în cazul aplicațiilor ușoare, redresoare monofazice și trifazice de 50-60Hz sunt o alegere potrivită, în cazul sarcinilor grele se recomandă redresoarele modulare care pot încărca mai multe tipuri de baterii la intensități diferite. Redresoarele monofazate sunt totuși cea mai utilizată și căutată variantă datorită performanței foarte ridicate asigurate în raport cu nivelul scăzut al costurilor de achiziție și întreținere. 

Cumpără redresoare monofazate pentru baterii de la Vectra

Vectra este o companie distribuitoare de echipamente pentru depozit și accesorii cu peste 28 de ani de experiență pe piață. În tot acest timp a reușit să descopere care sunt principalele nevoi în munca de depozit în așa fel încât să dezvolte soluții cât mai eficiente de rezolvare a acestora. Din acest considerent, gama de redresoare este foarte variată, în așa fel încât fiecare client să găsească aici dispozitivul ideal. 

Pentru a plasa o comandă de redresoare trebuie doar să alegi modelul dorit și să apeși butonul de solicitare ofertă. Vei fi contactat în scurt timp de către un reprezentant al echipei care îți va prezenta întreaga ofertă de echipamente disponibile și te va îndruma în procesul de cumpărare.

Cere o ofertă pentru redresoare monofazate de la Vectra și prelungește durata bateriei echipamentelor de depozit!

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *