dec. 12, 2019
1299 Views
0 0

Echipa Kaufland e-Rally Team, medaliata la Gala Campionilor FRAS 2019

Postat de

Pentru al doilea an consecutiv, Timisoara a gazduit cel mai important  eveniment de gala de final de an, organizat de o federatie sportiva, si anume Gala Campionilor FRAS 2019

In urma cu cateva zile, sambata, pe 30 noiembrie, mai mult de 800 de invitati, atat sportivii premiati, cat si familiile si invitatii lor, s-au bucurat de atmosfera de sarbatoare si de eleganta acestui eveniment cu staif.

Printre medaliatii din acest an s-a numarat si Sorin Ghisoi, alaturi de colegii sai din echipa Kaufland e-Rally Team caruia, Norris Mageanu, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv i-a inmanat Premiul Special pentru implicarea in Motorsportul Romanesc si l-a felicitat pentru faptul ca, datorita proiectului initiat de Cox e-Motorsport, automobilismul sportiv se bucura acum de Clasa Electrica.

„Sunt onorat de premiu si va multumesc pentru sustinerea din acesti doi ani. Daca in 2018 am fost deschizator de drum, iata ca anul acesta am reusit sa participam cu succes, cu prima masina electrica de curse din Romania, la 12 etape de concurs (8 de viteza in coasta si 4 super rally), fara niciun abandon si chiar am surclasat masini puternice. Am incredere ca anul viitor va fi inca si mai bine”, a declarat Sorin Ghisoi, pilotul oficial Kaufland e-Rally Team.

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *