dec. 12, 2019
1076 Views
0 0

Profită la maximum de experiența de joc Radeon cu noul AMD Software Adrenalin 2020 Edition

Postat de

5k-AMD-logo

AMD a lansat noua generație de suită software, Radeon Software Adrenalin 2020 Edition, introducând, printre altele, o nouă aplicație intuitivă de gaming, performanțe mai bune și funcții premium pentru o fidelitate vizuală de excepție și experiențe de gaming de top.

 

Printre noile funcții îmbunătățite se numără:

  • O aplicație de gaming total nouă și diferită: Un design simplu și intuitiv permite utilizatorului să controleze complet hardware-ul Radeon, funcțiile din jocuri și setările, precum și serviciile de streaming.
  • Radeon Boost: Livrează o performanță cu 23% mai bună în jocurile cu acțiune rapidă, reducând în mod dinamic rezoluția și crescând în același timp numărul de cadre pe secundă. Rezultatul este o experiență mai fluidă, fără să se producă vreo schimbare perceptibilă în calitatea imaginii.
  • AMD Link: Permite acum utilizatorilor să se joace și atunci când sunt în mișcare, prin intermediul unui gameplay de calitate înaltă livrat direct, prin streaming, pe telefoane sau tablete.
  • Integer Display Scaling: Scalează imaginile de pe ecran, de la un pixel la patru sau mai mulți, oferind jocurilor clasice un aspect modern, artistic, cu opțiuni de scaling pentru display-urile high-PPI.

 

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 poate fi descărcat de aici.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *