apr. 9, 2020
1050 Views
0 0

Iti doresti un telefon bun, alege Huawei Mate 20

Postat de

Unul din telefoanele cu care Huawei a cucerit consumatorii este Huawei Mate 20 Lite, care a devenit unul dintre cele mai populare smartphone-uri și în România. Pe portalul eMAG, Huawei Mate 20 Lite are nu mai puțin de 100 de review-uri, majoritatea ale unor clienți mai mult decât mulțumiți!

Unii dintre fani au fost atât de încântați de acest model de telefon de la Huawei încât au „trădat” alte brand-uri. Este aparut relativ recent, in toamna anului 2018.

Cele mai multe plusuri ale smartphone-ului Huawei Mate 20 lite sunt urmatoarele, conform eMAG:

-Bateria
-Camera foto
-Aspectul

Cativa utilizatori se plang ca este un smartphone „un pic cam greu”, dar au dreptate.

Review:

„Am mai avut P9 lite, dar am zis sa cumpar telefonul asta. Nu regret, face poze mult mai bune ca majoritatea telefoanelor in pretul asta, bateria, tine 2 zile( a doua zi ajungand seara pana pe la 10-20 %) depinde cum il folosesti. In meniu si pe net daca ia conexiunea buna nici un lag nimic, merge brici. L-am luat la oferta cu 1550 lei. Pacat ca nu are folie gata pusa, are una in pachet, dar e ieftina rau, mai bine iti cumperi alta mai buna. Memoria este suficienta pentru mine, are recunoastere fata, amprenta care merg destul de rapid nu sesizezi intarziere cand se deblocheaza. Fiecare va veni cu parerile lui, dar pentru mine este suficient telefonul, aproape perfect”.


HUAWEI MATE 20, un telefon aproape perfect!


Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *