dec. 11, 2023
172 Views
0 0

Fanii Samsung se vor putea bucura acum de cea mai bună performanță la un preț cât mai accesibil cu noul S23 FE, disponibil acum și în România

Postat de

Noul Galaxy S23 FE va fi disponibil pentru achiziție începând cu data de 11 decembrie pe samsung.com/ro

București, România  – 11 decembrie 2023 – Samsung Electronics lansează în România Galaxy S23 FE pentru a aduce tehnologia de ultimă generație Galaxy mai aproape de români, la un preț mai accesibil.

Galaxy S23 FE rămâne fidel designului iconic al seriei S, cu finisaje premium, afișaj elegant și design unitar al camerelor. Iar rating IP68 pentru rezistență la apă și praf aduce protecție suplimentara pentru acest device.  În plus, noul smartphone folosește materiale reciclate și ambalaje, oferind durabilitate, funcționalitate și sustenabilitate.

Galaxy S23 FE – camera Pro-Grade și performanța în jocuri sunt concepute pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a utilizatorilor

Cu funcții de cameră de calitate profesională, Galaxy S23 FE poate capta fotografii și videoclipuri uimitoare. Detaliile sunt clare în fiecare scenă cu ajutorul lentilei cu rezoluție mare de 50MP și zoom optic 3X. La lăsarea întunericului, funcția Nightography de pe Galaxy S23 FE permite realizarea unor selfie-uri și portrete clare în culori realiste. Cu stabilizare digitală avansată a imaginii (VDIS), pot fi făcute fotografii stabile în mișcare folosind camera din spate cu stabilizator optic de imagine (OIS).

Când vine vorba de crearea de conținut ușor de distribuit, Galaxy S23 FE este un studio de editare mobil. În Modul Profesional, timpul de expunere, diafragmă, ISO și multe altele pot fi ajustate manual în funcție de preferințe. Imagini personalizate pot fi captate cu aplicația Camera Assistant, având funcții automate pentru o experiență de fotografiere complet personalizată. Galaxy S23 FE are instrumente de editare alimentate de IA, ceea ce asigură mai multă libertate de creație.

Pentru jocuri și streaming, procesorul puternic al Galaxy S23 FE face ca fiecare acțiune să fie rapidă și fluidă, cu o cameră de vapori care ajută la controlul căldurii și menținerea performanței. Bateria de lungă durată de 4.500mAh se ajustează intuitiv pentru a economisi energie, încărcându-se până la 50% în doar 30 de minute cu un adaptor de 25W. Toată această putere prinde viață pe un ecran Dynamic AMOLED 2X de 6,4 inch (16.2 cm), luminos și foarte fluid. În funcție de mediul înconjurător, tehnologia Vision Booster de pe Galaxy S23 FE detectează automat condițiile de iluminare puternică, menținând ecranul la fel de plin de culoare ca modelele flagship.

Construit cu grijă pentru planetă

Galaxy S23 FE utilizează o varietate largă de materiale reciclate găsite atât în componente interne, cât și externe ale dispozitivelor, inclusiv aluminiu și sticlă reciclate din pre-consum, și plastic reciclat din plase de pescuit, butoaie de apă și sticle PET abandonate.

Pentru Galaxy S23 FE, Samsung asigură patru generații de actualizări de sistem de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Pentru a îmbunătăți longevitatea, utilizatorii pot, de asemenea, să profite de programe precum Samsung Care+, un serviciu de asistență pentru daune accidentale, reparații și multe altele.

Disponibilitate

Galaxy S23 FE este disponibil începând de la 3,499 lei în culori moderne și îndrăznețe cum ar fi Mint, Cream, Graphite și Purple.

Pentru a afla mai multe despre Galaxy S23 FE, vă rugăm să vizitați: samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s23-fe/buy/

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai recente știri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom România la news.samsung.com/ro/

Galaxy S23 FE
Display6.4-inch FHD+Dynamic AMOLED 2X DisplaySuper Smooth, Adaptive 120Hz refresh rate (60~120Hz)
*Măsurat pe diagonală, suprafața de vizualizare este mai mică din cauza colțurilor rotunjite si a ariei pentru cameră.
Dimensiuni si Greutate76.5 X 158 X 8.2mm, 209g
Camera12MP Ultra-Wide Camera· F2.2, FOV 123˚50MP Wide Camera· F1.8, FOV 84˚· Adaptive Pixel8MP Telephoto Camera· 3x Optical Zoom, F2.4, FOV 32˚10MP Front Camera· F2.4, FOV 80˚
APProcesor  4nm
*Poate diferi în funcție de piață și de furnizor
Memorie și spațiu de stocare8GB + 128GB8GB + 256GB
*Disponibilitatea spațiului de stocare poate varia în funcție de software*Opțiunea de memorie poate diferi în funcție de piață
Baterie4,500mAh
Valoarea tipică testată în condiții de laborator terțe. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei între eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală ( minimă ) este de 4.370mah. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.
Încărcare*Încărcare cu fir *: Până la 50% încărcare în aproximativ 30 de minute cu adaptor 25W**Încărcare wireless rapidă 2.0***Wireless PowerShare****
*Încărcare cu fir compatibilă cu QC2.0 și AFC.
**Adaptor de putere 25W vândut separat. Folosiți numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung.
***Încărcare wireless compatibilă cu WPC.
****Wireless PowerShare este limitat la Samsung sau la alte smartphone-uri de marcă cu încărcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy S23 Ultra, S23 +, S23, Z Fold 5, Z Fold 4, Z Flip4, Seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip 5, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, seria S21, seria Z Fold2, seria Note20, seria S20, Z Flip, Note10, Note10 +, S10e, S10, S10 +, Fold, S9, S9 +, S8, S8 +, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge +, Note9, Note8, Notă FE și Nota5. Disponibil numai cu anumite purtări Samsung Galaxy, cum ar fi Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Buds. Dacă puterea bateriei este mai mică de 30% PowerShare wireless poate să nu funcționeze. Nu poate funcționa cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau unele purtabile Samsung. În timpul PowerShare, poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
OSAndroid 13
Rețea și conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
*Necesită o conexiune optimă de rețea 5G, disponibilă pe anumite piețe. Consultați disponibilitatea și detaliile transportatorului dvs. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, conexiunea serverului și alți factori.**Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și de transportator. Viteza reală poate varia în funcție de mediul pieței, al transportatorului și al utilizatorului.***Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, furnizor de rețea și mediul utilizatorului. Necesită o conexiune optimă. Va necesita un router Wi-Fi 6E.
SecuritateSamsung Knox, Samsung Knox Vault
Rezistență la apăIP68
*Evaluare IP68: efectuat în condiții de testare de laborator. Rezistent la apă în maximum 1,5 metri de apă dulce până la 30 de minute și protejat de praf, murdărie și nisip. Clătiți reziduurile / uscați după umed. Nu este recomandat pentru utilizarea plajei sau a piscinei. Rezistența la apă și praf a dispozitivului dvs. nu este permanentă și poate scădea în timp.
Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *