mai 12, 2020
1679 Views
0 0

Firmele autorizate repatriere stiu si respecta normele repatrierilor decedatilor cu covid19

Postat de

Cu covid 19 nu este deloc de glumit. Este un virus foarte periculos care afecteaza tinerii si batranii deopotriva si ataca organele de care depinde supravietuirea noastra. Ultimele studii au demonstrat ca invadeza plamanii, dar afecteaza si circulatia sangelui, prin urmare trebuie sa stam cat mai departe de el.

Cu toate acestea nu trebuie sa ne dezicem de conationalii nostri care mor ca niste eroi la locul de munca departe de tara in timp ce se afla in slujba semenilor. Soferii de autobuz, pompierii, personalul medical, vanzatorii sunt foarte expusi, fiindca vin in contact direct cu zeci sau sute de clienti. Romanii decedati de corona virus in spatiul european pot fi dusi casa cu ajutorul firmelor de pompe funebre specializate in repatriere decedati covid19.

Daca multe dintre firmele de profil ar refuza din start o astfel de repatriere, cele inregimentate pe platforma dispeceratului national de servicii funerare non-stop 07Funerare isi ofera serviciile fara rezerve, stiind ca  nu este drept sa ne abandonam decedatii pe pamant strain. Este o dovada de profesionalism, dar si de omenie sa pregatesti un trup neinsufletit in care s-a aflat un virus extrem de periculos.

Aceste firme autorizate repatriere de elita sunt de incredere, fiindca:

-dispun de personal bine pregatiti, constiincios și cu experienta care pregateste rapid trupul neinsufletit, dar se si protejeaza cu echipamentul eficient, sa nu se contamineze. De asemenea este de subliniat faptul ca au grija ca exteriorul sicriului sa nu fie contaminat si virusul sa nu fie scapat in afara celor doua sicrie care vin in tara sigilate.

Sicriele de repatriere sunt puse la dispozitie de firma care face repatrierea si intra in costul total al serviciilor funerare.

-pun la punct dosarul de repatriere, fara ca apartinatorii sa se deplaseze in tara in care a avut loc decesul. La nevoie traduc acte, depun cereri in numele familiei, cert este ca repatrierea va fi facuta la timp.

-asigura transportul funerar cu masina perfect curata, in stare tehnica perfecta, condusa de o echipa de soferi profesionisti, daca drumul este lung sa conduca pe rand si sa fie evitate accidentele.

-preturile sunt oneste, raportate la conditiile dificile de munca, dat fiind ca decedatul este pregatit de personalul care poarta echipamentul de protectie necesar. Imagineaza-ti ca faci parte din echipa de servicii funerare care lucreaza in contratimp ca repatrierea sa fie facuta la timp si sa decurga legal!

Este cumplit sa lucrezi cu masca pe fata, sa simti ca te sufoci, dar sa stii ca te afli in pericol de moarte, daca o dai jos!

Abia te misti in combinezon si in acest echipament este greu sa  executi multe miscari si sa depui efort ca in timpurile bune.

Acum sper ca ai inteles in ce conditii grele se lucreaza acolo si ca vei pretui efortul acelor oameni de bine care pregatesc cu responsabilitate si respect trupul celui drag, sa fie ingropat acasa.

Destinul loveste adesea oamenii harnici si buni. Romanii plecati sa le asigure celor dragi o viata mai buna nu au stiut ca isi vor gasi sfarsitul acolo si ca vor suferi asa de mult, de aceea sa nu ii abandonam acolo si sa solicitam celor mai bune firme de servicii funerare repatriere covid 19 de urgenta!

 

 

 

 

 

 

 

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *