iul. 23, 2019
1139 Views
0 0

Transport România-Germania

Postat de

Importanța transportului internațional

Transportul are o importanţă majoră atât în societate, cât şi economie. Calitatea vieții noastre depinde de un sistem de transport eficient și accesibil.

Royal-tour face parte din cea mai mare companie de logistică din lume, și cuprinde unități comerciale în întreaga lume.

Royal-tour operează în cadrul multor ţări și teritorii din întreaga lume, transformându-se în cea mai internațională companie din lume. Cu o forță de muncă exercitată de angajați specializaţi în acest domeniu şi cu atestatele aferente, suntem în mod unic poziționați pe piețele mondiale de creștere, pentru a oferi o gamă largă de servicii internaționale de transport expres, de transport de marfă, de comerț electronic și de gestionare a lanțului de aprovizionare.

Compania portret

Aflați mai multe despre divizarea noastră și obiectivele noastre de protecție a climei pentru o lume mai durabilă. Royal-tour este cel mai important brand din lume pentru logistică. Fiind o „familie de diviziuni”, diviziile Royal-tour oferă un portofoliu de servicii logistice de o importanță deosebită, de la livrarea coletelor naționale și internaționale, soluțiile de expediere și de completare a comerțului electronic.

Strategia 2020

Strategia noastră corporativă oferă o foaie de parcurs clară pentru anii următori și definește obiective ambițioase și totuși realizabile pentru noi. Cu ajutorul angajaților noştri am ajuns de-a lungul timpului cei mai importanţi furnizori de servicii de curierat din lume. Compania își asumă responsabilitatea socială prin conectarea oamenilor și a piețelor și prin facilitarea comerțului global. Ea urmărește obiectivele strategice de a fi prima alegere la nivel mondial pentru clienți, angajați și investitori și un punct de referință pentru o afacere responsabilă. Ca partener de lungă durată al Organizației Națiunilor Unite, ea susține obiectivele pentru dezvoltarea durabilă până în 2030.

 

Responsabilitate

Protecția mediului este o prioritate deosebită pentru Grupul nostru: activitățile noastre la nivel mondial înseamnă că avem o obligație specială în această privință.

Soluții logistice

Ca lider de piață, Royal-tour oferă servicii profesionale și globale de coletărie și expediere, precum și soluții logistice personalizate.

Soluții verzi

Produsele noastre ecologice ajută clienții noștri să reducă amprenta lor ecologică și să obțină un avantaj competitiv.

 Rețea extinsă

Căutați un oficiu poștal specific, Paketshop sau Packstation? Iată unde îl puteți găsi.

Agențiile de transport

Să luăm ca exemplu un transportator internaţional de colete şi mobila, cum ar fi agenţia Royal-tour.

Https://Royal-Tour.ro este o agenţie de transport internaţional de colete şi mobila, care a reuşit după o muncă grea şi asidua să se ridice la standardele impuse de lege, cu ajutorul serviciilor de calitate pe care le oferă clienţilor. În plus, Royal-tour oferă publicului larg servicii complete precum:

  • Transport internaţional persoane;
  • Coletărie naţională şi internaţional;
  • Transport Auto pe platformă;

De asemenea, compania pune la dispoziţia dumneavoastră o listă a tuturor transporturilor pe care aceştia de realizează. De exemplu, aveți oportunitatea de a vizualiza pe site-ul nostru toate plecările pe care le vom face în perioada imediat următoare având posibilitatea de a vă rezerva locul din timp. În funcție de destinație rutele vor fi intitulate astfel: plecări din România către Germania, și așa mai departe. Preţurile sunt accesibile, iar dumneavoastră aveţi siguranţa unei călătorii sigure şi profesionale.

 

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *