feb. 23, 2021
698 Views
0 0

Florile preferate se pot comanda prin aplicaţie

Postat de

Florile sunt o modalitate de a-ți arӑta dragostea și aprecierea. Ele pot sӑ fie oferite ȋntr-o multitudine de situații și aduc bucurie de fiecare datӑ. Cea mai ușoarӑ modalitate de a cumpӑra buchete premium este cea care folosește o aplicatie flori online in Google Play si AppStore. OkFlora oferӑ posibilitatea de a achiziționa flori și de a aduce zȃmbete pentru Moldova. Mai mult, pentru Chișinӑu ai parte de livrare rapidӑ, 24/7, ȋn doar 1-2 ore de la plasarea comenzii. Iatӑ care sunt avantajele de a cumpӑra flori prin aplicație și ce oferӑ OkFlora:

1.      Aplicaţia este prezentă online în Google Play şi AppStore

Poți comanda foarte simplu și rapid descӑrcȃnd aplicația care se gӑsește ȋn Google Play și ȋn AppStore. Totul este doar la un click distanțӑ. Poți cumpӑra cele mai frumoase buchete speciale și poți alӑtura dulciuri, baloane, mici surprize culinare sau bӑuturi fine. Vei aduce veselie oricӑrei persoane care meritӑ aceastӑ atenție și pe care vrei sӑ o bucuri.

2.      Sărbătorile importante pot să fie celebrate cu doar un click distanţă

OkFlora oferӑ posibilitatea de a putea oferi flori şi cadouri pentru femei şi bărbaţi. Vei gӑsi secțiune separatӑ ȋn meniul existent pentru cadourile potrivite pentru bӑrbați. Poți alege din varietatea foarte mare de pachete pe care le poți dӑrui ȋn momentele de sӑrbӑtoare. Astfel, poți oferi flori de Paste deosebite și ambalate premium. Ele vor fi livrate frumos și te vei putea bucura și de o filmare din momentul primirii sau de o fotografie care sӑ surprindӑ clipele de bucurie. Acestea sunt servicii premium oferite de OkFlora pentru persoanele care doresc sӑ aducӑ amintiri de neuitat persoanelor dragi. Dacӑ vrei sӑ faci un cadou de sӑrbӑtori, poți folosi aplicația florӑriei online OkFlora.

3.      Livrarea OkFlora este realizată de către curieri eleganţi, frumos îmbrăcaţi

Oricare mic detaliu este important atunci cȃnd faci un cadou. De aceea curierii OkFlora sunt ȋmbrӑcați deosebit, cu un costum elegant și papion. Ei vor livra florile și alte cadouri, precum și un bilețel personalizat pentru a transmite sentimentele tale persoanei importante pentru tine. Poți alege, de asemenea, și curierii cu costum trandițional, care vor impresiona prin aspectul lor.

4.      Poţi alege buchetele sau pachetele potrivite pentru evenimentele tale

Poți comanda flori ȋn funcție de preferințele tale și de evenimentul pe care ȋl organizezi sau la care participi. Astfel, vei putea alege aranjamente florale deosebite pentru nuntӑ, botez, aniversӑri speciale sau momente unice petrecute alӑturi de cei dragi ție sau de colaboratori și parteneri de afaceri. Totul se poate comanda online, la un click distanțӑ.

5.      Poţi surprinde persoana iubită oricând, chiar dacă eşti la distanţă

OkFlora ȋți dӑruiește posibilitatea de a bucura persoanele iubite chiar și atunci cȃnd existӑ distanțӑ ȋntre voi. Poți trimite buchete de flori cu mesaje frumoase și cu un aspect impresionant. Alege trandafirii roșii premium sau cutiile cu flori pentru a exprima dragostea ta.

OkFlora aduce posibilitatea ca tu sӑ comanzi ușor și simplu din aplicația existentӑ ȋn Google Play și AppStore.

Categorii:
Afaceri · LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *