ian. 10, 2019
3004 Views
0 1

Iarna in muntii Apuseni

Postat de

Muntii Apuseni sunt o zona a tarii noastre perfecta pentru relaxare, fiind unul dintre refugiile numerosilor turisti care isi doresc o vacanta in care sa scape de agitatia urbana si sa petreaca zile relaxante intr-un cadru natural. Indiferent de sezon, statiunile montane sunt perfecte pentru un concediu nu doar relaxant ci si unul antrenant, deoarece iarna te poti bucura, in primul rand, de sporturi de iarna, iar in restul anului poti face o multime de drumetii, strabatand trasee dintre cele mai solicitante si spectaculoase,  mai ales dat fiind faptul ca Muntii Apuseni char au de oferit o multime de minuni naturale, pe langa numeroasele posibilitati de cazare muntii apuseni, la pensiuni si cabane dintre cele mai frumos amenajate.

Pentru iubitorii de natura, pentru cei care vor sa descopere adevaratul gust al mancarurilor traditionale din Apuseni sau pentru cei care doresc  atat activitati dintre cele mai inedite sau doar liniste, confort si intimitate, pensiunile amplasate in diversele zone de aici ofera o serie de facilitati astfel incat sa fie pe placul celui mai pretentios vizitator. Aici veti fi intampinati cu ospitalitate de gazdele pensiunilor va vor face sa va simtiti ca acasa si care va vor indruma si in alegerea traseelor pe care le puteti parcurge si a obiectivelor turistice pe care le puteti vizita in timpul sederii, astfel incat sa nu ratati nici macar un peisaj din aceasta minunata regiune.

          pensiunea vis alpin iarna  Zona turistica Belis se afla in Muntii Apuseni, fiind o locatie excelenta pentru o vacanta relaxanta in inima naturii. Cei care doresc sa faca drumetii montane sau activitati pe lacul Fantanele, trebuie sa stie ca in aceasta  parte a Apusenilor se vor putea bucura de o selectie bogata de trasee turistice, care le vor oferi accesul catre numeroasele obiective turistice din zona. Sunt numeroase activitati ce pot fi realizate aici, de la plimbari cu hdrobicicleta pe rau, trasee montane, plimbari cu bicicicleta, vanatoare, etc., astfel ca se recomanda sa optati pentru cazare Belis, pentru ca timpul sa va permita sa realizati cat mai multe lucruri distractive. Fie ca sunteti in cautarea unei pauze de weekend sau un concediu, Muntii Apuseni reprezinta alegerea perfecta.

            Numarul de unitaţi de cazare din zonele montane au crescut foarte mult la numar in ultimii ani, ajungand astfel la mii de hoteluri, ca­bane, pensiuni sau vile. Muntele este zona cu cea mai ma­re atractivitate pen­tru investiţii in infra­structura hote­liera. Spre deosebire de litoral, unde poti realiza activitati doar pentru o perioada limitata de trei luni, la munte ai trei luni de iarna, insa şi trei luni de vara, unde poti realiza diverse activitati. De aceea, majoritatea turistilor iubesc muntele, care nu ii limiteaza in ceea ce priveste tipul de activitati diverse de care pot beneficia, indiferent de sezon.

Tara noatra are atat de multe fumuseti de oferit, astfel incat turisti de pretutindeni, chiar si de pese hotare aleg sa vina an de an pentru a ne descoperi toate minunatiile pe care le avem de oferit. Multi dintre acestia au afirmat ca tara noastra, din punct de vedere turistic, intrece cu mult alte tari, ceea ce anual ajuta la cresterea numarului de vizitatori straini care ne trec hotarele.

 

Categorii:
LifeStyle · Turism
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *