Aug 25, 2021
28 Views
0 0

Tradiția masajului japonez transpusă într-un fotoliu

Postat de

Producătorii japonezi sunt cei care stabilesc tendințele tuturor inovațiilor pentru fotolii de masaj. Această țară combină armonios respectul pentru tradițiile strămoșilor, inclusiv arta antică a masajului și popularitatea frenetică a oricărei automatizări, cu implementarea practică imediată în viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți.

Nu este surprinzător faptul că în Japonia fotoliile de masaj automate au devenit cele mai răspândite. Giganți precum Fujiiryoki, nu economisesc fonduri pentru dezvoltări științifice serioase, care vizează îmbunătățirea calității masajului pe fotolii masaj, extinzând zonele influenței sale chiar și pe zone atât de complexe, precum mâinile și picioarele, unde mișcările, pentru a fi cu adevărat eficiente, trebuie să fie atât delicate, cât și înalte. În fotoliile de masaj din Japonia, se acordă o atenție deosebită adaptării automate individuale la caracteristicile personale ale fizicului fiecărei persoane. Atât acest program, cât și toate celelalte programe de masaj sunt controlate de microcomputere moderne, cu imagini 3D pe ecran și acompaniament de sunet de înaltă calitate, precum și telecomenzi convenabile.

Fotolii masaj Fujiiryoki

Fujiiryoki este un cunoscut producător de echipamente medicale profesionale și, ca urmare, de modelele de fotolii de masaj care nu sunt doar echipamente de uz casnic, ci întruchiparea unor dezvoltări serioase în domeniul masajului terapeutic și de sănătate. Fotoliile de masaj japoneze sunt certificate ca echipamente medicale care îndeplinesc toate standardele de siguranță și fiabilitate. Tradițiile vechi de secole ale masajului japonez formează baza inteligenței aparatului de masaj, iar ultimele realizări în domeniul asistenței medicale, nu fac decât să sporească eficacitatea și direcția impactului. Masajul japonez este derivat din medicina tradițională chineză. Aceasta se referă în principal la energia vieții unei persoane, așa-numitul Qi. Pentru ca aceasta să circule în corp, cele mai importante componente ar trebui să fie în echilibru. Cele trei componente includ sănătatea fizică, psihologică și mentală a unei persoane, care este în general privită holistic. Dacă zonele devin dezechilibrate, sănătatea este pusă în pericol și Qi-ul nu poate rămâne în flux. În acest caz, toate cele trei domenii trebuie tratate pentru ca terapia să aibă succes.

Tratament holistic cu fotolii masaj japonez

În regiunea de vest, tratamentul holistic nu s-a stabilit încă la nivel general. Adesea problemele de sănătate sunt tratate doar selectiv, dacă ai dureri de cap, iei o tabletă și îți îmbunătățești starea pentru scurt timp. Durerile de cap sunt un efect secundar al tensiunii, datorate stresului și nu numai durerea, ci și cauza ar trebui eliminate, de exemplu cu un masaj japonez eficient. Transportul Qi, energia vieții, prin corp are loc prin canale interconectate, așa-numitele meridiane. Dacă fluxul de energie este blocat, acest lucru este imediat remarcabil pentru oameni. Blocajele pot fi slăbite prin masajul sub presiune și energia poate curge din nou liberă în corp. Shiatsu (presiunea) trebuie înțeleasă ca un medicament de deblocare și furnizor de energie.

Deoarece efectele masajului japonez sunt atât de extinse, menționăm aici doar cele mai importante avantaje ale masajului efectuat pe fotoliul de masaj japonez: reducerea stresului și consecințele acestuia, relaxarea tensiunii (adesea declanșată de stres), vitalizarea în caz de oboseală și lipsă de energie, ameliorarea durerii în mușchi, articulații sau sursa cea mai frecventă de durere, spatele, consolidarea sistemului imunitar, eliberarea fricii și a tensiunii interioare. Un lucru pe care doar masajul japonez efectuat cu ajutorul unui fotoliu de masaj îl asigură tuturor persoanelor, este relaxarea și recuperarea completă.

Categorii:
LifeStyle · Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *