ian. 16, 2019
1225 Views
0 0

JohnsonFitness.ro – magazin fitness online pentru toate gusturile

Postat de

Familia Johnson Health Tech include mai multe branduri de fitness si wellness care servesc tuturor canalelor si pietelor importante de vanzari din intreaga lume,. Indiferent daca construiesti o sala de gimnastica la domiciliu, echipezi un centru de fitness de ultima ora sau iti imbunatatesti calitatea vietii cu produse wellness, aici gasesti solutii pentru fiecare nivel de fitness, buget si stil de viata, toate aparatele necesare putand fi achizitionate dintr-un magazin fitness online.

Din 1975, Johnson Health Tech (JHT) este specializata in proiectarea, producerea si comercializarea de echipamente fitness, de calitate. In cei peste 40 de ani de afaceri, JHT a crescut exponential in piata de fitness si este in continua evolutie. Este cel mai mare producator de echipamente de fitness in Asia si se afla pe primele trei locuri din lume, cu cea mai rapida rata de crestere in industrie. Brandurile JHT  sunt vandute in peste 60 de tari si se comercializeaza in industria profesionala dar si pentru uz casnic.

La Johnson Health Tech, se pune accent pe o filosofie a sanatatii, a valorii si a partajarii. Acestia se angajeaza sa promoveze sanatatea persoanelor din intreaga lume, oferind in mod constant produse si servicii de valoare ridicata si si sa obtina profitabilitate pentru a le oferi clientilor, partenerilor, actionarilor si angajatilor.

De la inginerii de produs la asistenta tehnica a clientilor, se promoveaza o cultura si o forta de munca la fel de diversa precum cea a clientilor globali, astfel incat sa apara cele mai bune rezultate si sa se creeeze o cultura care sa fie bazata pe sustinere si inspiratie.

Cu peste 5.000 de angajati la nivel mondial, executarea sistemelor de cultura si management de grup ii ajuta pe Johnson Health Tech sa mentina un profit si o crestere constanta.

Pentru a demonstra varietatea gamei de produse JohnsonFitness ,vei descoperi in continuare cateva din produsele dedicate oricum:

  • Banda de alergat: acestea sunt performante,tehnologizate,robuste,toate cu o garantie de performanta si confort
  • Biciclete eliptice: produsul ideal pentru un antrenament complet care implica toti muschii corpului. Acestea sunt rezistente, durabile, confortabile si inovatoare.
  • Biciclete: esti incepator sau profeionist?Vei gasi produsul potrivit pentru tine din gama vasta de biciclete medicinale din magazinele JohnsonFitness( bicicleta statica)
  • Rower: folosirea unui aparat rower imbunatateste eficienta inimii si a plamanilor, tonifica muschii pe tot corpul, care simuleaza canotajul.
  • Home Gym: acestea sunt aparate de inalta calitate, stabilitate, fiabilitate. Toate apartele din gama Home Gym garanteaza inalta performanta , dedicat consolidarii  si tonifierii muschilor.
  • Accesorii Fitness: accesoriile Fitness sunt de cea mai inalta calitate,fiabile si sunt create pentru a avea un echipament la standarde inalte, ajutandu–te la realizarea programului tau de antrenament.

Activitatea fizica este importanta pentru mintea si corpul  tau, deci este recomandat sa te antrenezi in mod regulat. Este foarte important sa stai activ, sa lupti  cu un stil de viata sedentar, reusind astfel sa mentii un nivel de bunastare echilibrat.

Categorii:
Sport
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *