mart. 28, 2019
1136 Views
1 0

Mai contează chiar atât de mult specificațiile? Samsung vrea să demonstreze că nu

Postat de

A mai trecut un Mobile World Congress, eveniment în care sute de telefoane au fost anunțate. Cele mai populare sunt vârfuri de gamă, iar marile branduri încearcă să ne convingă de importanța de a le avea. Cu toate astea, nu e nevoie să facem eforturi financiare semnificative pentru a avea un smartphone decent, iar Samsung a demonstrat asta în ultimii ani, prin gama Galaxy J.

Deși lansat în 2017, Samsung Galaxy J5 este încă un telefon care face față cu brio pretențiilor unui utilizator de smartphone care vrea un telefon de zi cu zi, pentru muzică, fotografii bune, durată mare de viață a bateriei și toate acestea la un preț excelent.

Aspect și carcasă – telefon Samsung J5, 2017

Majoritatea telefoanelor de buget schimbă metalul pentru aspectul și avantajul ieftin al plasticului. Dar acest lucru nu se întâmplă la Samsung Galaxy J5 2017. Telefonul ia multe elemente din gama de dispozitive emblematice ale Samsung, cum ar fi butonul de „Home” în formă de pilulă și marginile curbate. Finisajul său robust nu pare să se destrame dacă l-ai scăpat, cu siguranță o diferență majoră față de alte dispozitive de buget. Acest lucru îi conferă un stil de lux mai degrabă, comparativ cu unele dintre modelele mai ieftine.

Display

Când te gândești că telefonul J5 2017 este un dispozitiv atât de ieftin, este plăcut să vezi că are un ecran de înaltă calitate. În loc să utilizeze un panou LCD de tip „run-of-the-mill”, Samsung a optat pentru un ecran Super AMOLED de 5 inch. Același ecran este folosit și pentru Samsung Galaxy S7, un telefon mult mai premium.

Luminozitatea nu este, de asemenea, la fel de impresionantă ca cea găsită pe Samsung Galaxy S7, dar raporturile sale de contrast și rezonanța compensează pentru acest lucru în condiții normale.

Samsung a redus și rezoluția ecranului Samsung J5. Deci, deși prezintă o performanță aproape excelentă, nu este la fel de clar ca unele telefoane din gama Samsung, cu doar 1280×720 pixeli.

Performanță și baterie

Ambalat în Samsung J5 vei găsi un procesor Quad-core Snapdragon 410 cu memorie RAM de 1,5 GB. Deși performanța nu este groaznică și merge pentru îndeplinirea majorității sarcinilor de zi cu zi, orice aplicație mai solicitantă va necesita răbdare. Cu siguranță nu am recomanda să joci jocuri de intensitate mare. Paginile Web se încarcă destul de repede, dar nu te aștepta ca totul să fie de succes pe acest dispozitiv. Telefonul are câteva dificultăți în a încărca pagini mai bogate în conținut media și PDF-uri cu imagini. Navigarea pe aceste pagini este o provocare, deoarece există un decalaj considerabil între comandă și încărcarea conținutului.

Cu toate acestea, un aspect pozitiv al dispozitivului pe care trebuie să-l menționăm este durata de viață a bateriei. Telefonul dispune de o baterie de capacitate de 2.600mAh, comparativ cu cei 3.000mAh ai concurenților săi. Ecranul cu rezoluție redusă și procesorul eficient înseamnă că Samsung J5 poate supraviețui timp de 18 ore. Acest lucru este mult peste dispozitive asemănătoare similare și un avantaj clar.

Camera

Din nefericire, camera in cazul J5 (2017) este zona principală în care telefonul eșuează. Deși are un senzor de 13 megapixeli și o diafragmă f / 1,9 – care ar trebui, în teorie, să fie perfect adecvată – efectele nu sunt chiar cele mai bune.

Problema provine de la senzorul J5. Dacă o scenă are prea multă lumină, senzonul va sângera și va supraexpune fotografia. Dar dacă este prea întunecată, atunci majoritatea detaliilor vor fi ascunse.

Pentru alte informatii punctuale, utile, nu ezitati sa va documentati inainte de a cumpara!

Categorii:
Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *