apr. 13, 2019
1565 Views
0 0

Mediul perfect pentru trandafirii cataratori

Postat de

Printre cele mai impresionante, romantice si iubite flori de pe intreaga planeta se numara bineinteles trandafirii. Sunt prima alegere atunci cand vrei sa faci un cadou deosebit, cand vrei sa impresionezi o persoana sau atunci cand vrei sa dai caminului tau un plus de parfum si culoare, aplanat de o romanta iesita din comun.

Insa, la fel ca si orhideile, crinii sau alte specii de flori de o talie la fel de impresionanta, si trandafirii au nevoie de un mediu pe placul lor.

Am putea spune ca specialistii deja recomanda anumite “retete” ideale de crestere si ingrijire a acestora astfel incat ei sa creasca si sa se dezvolte cat mai armonios, iar floarea lor sa se pastreze cat mai mult timp. Din categoria celor mai impresionante specii de trandafiri aducem aminte de: trandafirii englezesti, trandafirii olandezi si trandafirii francezi. Este un adevarat spectacol sa detii aceste tipuri de trandafiri si sa-I vezi cum prind viata.

Dar la fel, acestora se mai adauga si trandafirii pomi sau trandafirii cataratori, unele din cele mai impresionante si utilizate tipuri de trandafiri de catre cei care stau la curte.

In ceea ce priveste trandafirii cataratori, pentru ca acestia sa se dezvolte in voie, se poate crea un mediu placut prin utilizarea minima de materiale de constructii. In primul rand ei au nevoie de spatiu pentru a se putea intinde si a forma o frumoasa perdea sau o coroana. Dintotdeauna am iubit perdelele de trandafiri cataratori amplasati fix la intrarea in curte, pe garduri.

De asemenea, pentru intretinerea lor se recomanda a se utiliza periodic fertilizanti speciali si, daca este posibil, substratul de pamant de baza sa fie unul special pentru ei.

Si, ca tot vorbeam si de garduri, cu o pereche de trandafiri cataratori si frumosi se asorteaza o plasa gard impletita ieftina si stralucitoare ce ofera un cadru inedit.

Tu cum intretii trandafirii cataratori?

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *