mart. 13, 2020
897 Views
0 0

Noi imbunatatiri in baia de la munca

Postat de

Pentru ca sanatatea noastra este cel mai important lucru, trebuie sa avem grija de noi cat mai bine cu putinta. Multe persoane considera alte lucruri mai importante insa daca stam sa ne gandim, daca nu suntem sanatosi, in stare sa muncim la capacitate maxima si sa le oferim celor dragi cele necesare ajungem la un compromis.

De la o persoana la alta, starea sanatatii difera. In timp ce o persoana are un sistem imunitar mai puternic alta il are mai slab, unele persoane pot avea diverse boli si alergii inca din nastere, altele le pot capata pe parcurs. Exista numeroase boli ale pielii si nu numai, cauzate de contactul cu spatiile murdare si neigienizate corespunzator. Unul dintre aceste spatii: toaleta.

Daca acasa ne ingrijim de fiecare coltisor al locuintei la perfectie la locul de munca sau in alte imprejurari nu este mereu asa. Era cazul si toaletelor de la locul meu de munca, o companie care se ocupa cu piese pentru masini. Fiind destul de veche, abia de curand au fost aduse ceva imbunatatiri in ceea ce priveste infrastructura si automatizarea multor sisteme si procese. De asemenea, au fost imbunatatite si toaletele, baile si cantina.

Unul dintre aspectele pe placul meu in ceea ce priveste toalete este reprezentat de noile capace de toaleta, echipate cu folie de protectie pentru acestea. Nu numai ca ofera toaletelor un aspect ceva mai frumos insa ofera mult mai multa siguranta si un nivel mult mai inalt de igiena. Fiind vorba despre capace de la Sanito, un magazin pe care si eu il stiu de multi ani, capacele sunt de cea mai buna calitate, oferind eficienta maxima in ceea ce priveste protectia persoanelor care le folosesc.

Datorita ofertei complete a magazinului, pe langa aceste capace au fost achizitionate si dozatoare de sapun lichid, uscatoare pentru maini si dezinfectante de cea mai buna calitate astfel incat ne putem curata mainile eficient daca ne murdarim in timpul lucrului si ne putem usca inainte sa reincepem lucrul, fiind important sa nu fie umezeala in spatiile de lucru.

Un astfel de capac toaleta cu senzor este mult mai usor de utilizat. Nu mai este nevoie sa il ridic sau sa il cobor si nici sa il sterg pentru a ma asigura ca este curat. Acea folie face toata treaba. Este 100% igienica si imbraca capacul de fiecare daca cand toaleta este utilizata din nou. Prin actionarea senzorului pur si simplu folia existanta este aruncata si o noua folie ii ia locul.

Totodata, este un lucru bun si pentru personalul de curatenie, deoarece nu mai este nevoie sa curete atat de mult si atat de intens, fiind astfel o economie de resurse din mai multe puncte de vedere. Dar pana la urma, cel mai important aspect al unui astfel de capac toaleta cu folie de unica folosinta ramane tot siguranta pe care o ofera, in aceste spatii cu trafic intens, unde nu toate persoanele le utilizeaza cu grija.

In concluzie, consider ca aceasta investitie este una care isi merita pe deplin banii si care este eficienta si binevenita.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *