apr. 13, 2021
1163 Views
0 0

Alegerea si asortarea unei curele potrivite

Postat de

Alegerea si asortarea unei curele potrivite

Atunci cand doresti sa cumperi o curea, probabil ca una dintre intrebarile pe care ti le adresezi este cum iti alegi cureaua potrivita, deoarece pe langă rolul functional, cureaua are si scop de decorare.

Sfatul nostru este de a alege curelele din piele naturala si a evita materialele sintetice pentru ca au tendinta de a se crapa si se observa fara prea multe cunostiinte in domeniu, ca nu sunt de calitate.

Un alt aspect care este important este alegerea cataramei potrivite. Catarama se asorteaza la restul accesorilor precum butoni, geanta, servieta,  De exemplu: o catarama aurie se asorteaza la accesorii de aceasi nuanta.

Pantofii se asortează intotdeauna la curea si aceasta nu se poarta impreuna cu bretelele.

Nuanta pe care o are cureaua si cea pe care o are pantoful trebui sa se incadreze in acelasi cerc cromatic: exemplu, ciocolatiul merge bine cu un castaniu. De asemenea va recomanda ca negrul si maroul sa nu se foloseasca impreuna, insa exista si o exceptie daca sunt ambele inchise si nu se observa diferenta.  Deci fara curea maro la pantof negru. Daca porti o singura curea de obicei, alege una care sa mearga la orice tinuta: una simpla, neagra sau maro inchis, cu o catarama simpla. Te poti juca insa cu asortatul cataramei la eventualele accesorii care insotesc tinuta. Iar, daca vrei sa transformi tinuta intr-una lejera, poti sa muti foarte simplu catarama in partea stanga sau dreapta. Daca porti accesorii, cureaua pe care o porti alaturi de ele ar trebui sa fie din aceeasi familie de culori.

Este necesar sa stii!!!

In ceea ce priveste latimea curelei cu cat e mai lata, cu atat e considerata mai putin formala. Ca regula, la costum, cureaua trebuie sa fie mai ingusta, ideal 3(trei) centimetrii iar, la tinutele casual mai lata, intre 3,5-4 cm.

Un alt aspect important este sa asortezi materialul si nuanta din care este facuta cureaua cu cel din care este facut pantoful.

Exemplu: la pantofi din piele de culoare neagra, adaugi o curea din piele neagra.

Cureaua business in mod obisnuit este mai ingusta decat cea casual. Poti alege un model de curea din piele care are catarama simpla, respectand regula “cu lucrurile simple nu dai gres”.

Pentru a le prelungi durata de viata, curelele se dau jos de pe pantaloni atunci cand nu se poarta si se aseaza intinse.

Cumpărarea unei curele din piele trebuie să țină seama și de ceea ce veți purta atunci cănd o veți accesoriza la o anumită ținută. Dacă alegerea este a unei curele din colecția www.masima.ro-your second skin atunci veți avea garanția că acea curea piele va putea fi folosită timp de mulți ani de zile, fără ca ea sa se deterioreze în vreun fel. Astfel, nu veți mai fi nevoit să va cumparați un alt asemenea accesoriu după doar un an sau doi ani.
Numeroasele modele și varietatea de culori pe care noi le avem în stoc sau la comandă, oferă clienților posibilitatea de a-și alege modelul dorit de curea piele. Aceste modele fiind disponibile inclusiv în diferite culori pentru a se adapta oricarei ținute de vară-iarnă. Noi vă putem oferi consultanța necesară pentru orice achiziție doriți să faceți, astfel încât să alegeți exact ceea ce vă doriți atunci când sunteți în căutarea unei curele din piele natural de calitate superioară.
Cureaua a devenit de mult timp mai mult decât un simplu accesoriu funcțional. Ea poate arăta statutul social și profesional al celui care o poartă. Cureaua este unul dintre cele mai vechi accesorii, fiind purtată înca din Epoca Bronzului atât de către bărbați, cât și de către femei. Ei purtau atunci curea piele pentru utilitatea ei, căci atunci când bărbații mergeau la vânătoare aveau nevoie de un accesoriu de care să iși agațe armele sau chiar prada.
O curea piele este în zilele noastre un cadou deosebit pentru un bărbat sau o femeie, cureaua Masima, fiind împachetată într-o cutie din lemn care se poate grava cu laserul, pentru a lăsa un mesaj, nume, logo sau denumire care personalizeaza produsul dorit. Nu e posibil să dai greș dacă îi oferi cuiva o curea piele, acest accesoriu fiind purtat de oricine. Cu atât mai mult o curea de calitate va avea succes dacă va fi oferit drept cadou cuiva pe care îl respecți mult.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *