ian. 14, 2020
747 Views
0 0

Pedalezi catre serviciu? Un kit bicicleta electrica este exact ce-ti trebuie!

Postat de

Foarte multe persoane, atat din mediul rural, cat si din mediul urban, aleg sa se deplaseze zilnic catre serviciu pe bicicleta. Daca te numeri printre cei ce profita de avantajele celor doua roti, probabil ca ai luat in calcul pana acum montarea unui kit bicicleta electrica.

In prezent, aceasta conversie poate fi facuta foarte simplu, oferindu-ti beneficii deosebite, asadar poate a venit momentul sa iti pregatesti bicicleta pentru primavara prin instalarea unui kit bicicleta electrica care sa te scuteasca de efort si sa te duca mai repede la destinatie.

In cazul in care ai in vedere aceasta modificare pe parcursul “pauzei intre sezoanele velo”, trebuie sa stii ca Roco Piese, magazin de accesorii si componente de tot felul, iti pune la dispozitie o gama cuprinzatoare de kit-uri bicicleta electrica performante, usor de montat si foarte accesibile din punct de vedere financiar.

Din pacate, modelele de bicicletele electrice de pe piata pot avea preturi destul de ridicate, insa un kit bicicleta electrica nu te va forta sa faci cheltuieli foarte mari, permitandu-ti sa te bucuri de beneficiile unui vehicul motorizat fara a fi necesar sa renunti la propria bicicleta.

Majoritatea seturilor de conversie de acest tip isi indeplinesc cu succes scopul, dat fiind faptul ca vin la pachet cu toate piesele si accesoriile necesare unei eficientizari ideale a transportului pe doua roti. Mai mult decat atat, este o experienta deosebit de placuta sa te bucuri de vechea ta bicicleta fara a mai fi necesar sa pedalezi, avand in acelasi timp si toate avantajele unei biciclete electrice. Iata, asadar, cateva dintre beneficiile pe care ti le poate pune la dispozitie un kit bicicleta electrica:

– Eficienta unui mijloc de transport electric la pret redus, dat fiind faptul ca o bicicleta electrica din magazin poate costa pana la de 4 ori mai mult decat un kit de conversie;

– Usor de instalat si de folosit;

– Bateria este reincarcabila, iar deplasarea va necesita foarte putin efort din partea ta;

– Utilizarea unui mijloc de transport prietenos cu mediul inconjurator, care nu emite substante nocive;

– Orice kit bicicleta electrica vine la pachet cu o roata (cea din fata, de regula) pe care este montat motorul, iar functionarea este sustinuta de o baterie atasata. Viteza de deplasare poate fi controlata cu ajutorul dispozitivului care se monteaza pe ghidon, iar in cazul in care setul pe care l-ai ales dispune si de afisaj, acesta iti va indica viteza cu care te deplasezi, precum si alte informatii importante.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere este ca un kit bicicleta electrica iti va permite sa revii oricand la vechiul mijloc de transport cu tractiune mecanica, asadar libertatea de miscare este ideala.

Cu toate acestea, este necesar sa te asiguri ca bicicleta pe care o ai este compatibila cu kit-ul de conversie pe care doresti sa il achizitionezi, intrucat foarte multe kit-uri bicicleta electrica vin cu roti motorizate de 26 de inch.

Daca ai decis sa imbunatatesti confortul si eficienta mijlocului tau de transport pe doua roti, tot ce trebuie sa faci este sa alegi un kit bicicleta eficient si performant din oferta deosebit de cuprinzatoare Roco Piese. Vei putea alege din diverse modele de kit-uri de conversie cu baterie sau fara, compatibile cu majoritatea modelelor de biciclete disponibile pe piata autohtona. Comanda de minimum 300 de lei si te vei bucura de livrare rapida si gratuita!

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *