nov. 20, 2020
1157 Views
1 0

Pregateste-ti masina de iarna cu ajutorul produselor de pe Velopa

Postat de

In afara de inlocuirea anvelopelor ar fi bine sa faci o verificare generala a autoturismului tau. Iarna sunt conditii diferite de rulare fata de anotimpul cald, asa ca ar fi foarte bine sa ai efectuata revizia anuala chiar inainte de a intra in sezonul rece. Afla ce functioneaa si ce nu la autoturismul tau, schimba piesele necesara si scapa de probleme.

Toate acesta te vor ajuta foarte mult sa ai parte de un rulaj fara probleme si sa nu stai cu grija cand conduci.

Esential ar fi sa faci parte din categoria soferilor care sunt responsabil si sa fii deschis la orice produs calitativ atunci cand vine vorba despre anvelopele de iarna.

Soferii sunt obligati sa aiba autoturismele dotate cu anvelope de iarna, asa cum ne spune codul rutier, daca circula pe drumurile publice acoperite cu gheata, polei sau zapada.

Astfel, pentru a fi in siguranta ori de cate ori pleci la drum si pentru a evita amenzile, echipeaza-ti masina personala cu anvelope de iarna potrivite la un pret excelent.

In mediul online vei gasi o gama variata de produse pe Velopa, astfel incat sa fii sigur de faptul ca iei o decizie corecta, mai ales ca vei primi consultanta gratuita.

Nu uita ca o masina echipata corect iti poate salva viata. Atat a ta cat si a celor care te insotesc si a altor participanti la trafic, asa ca nu trata lucrurile acestea cu neseriozitate.

Vei gasi in cartea tehnica toate detaliile cu referira la dimensiunea anvelopelor. Criteriul acesta este important deoarece, daca nu alegi anvelopele potrivite, risti sa nu faca fata greutatii masinii.

Cel mai mare avantaj oferit de anvelopele de iarna se refera la aderenta pe suprafata carosabila, fiind un beneficiu urias pentru siguranta. In plus, au un rol deosebit asupra distantelor de oprire iar franarea pe zapata e mult mai eficienta cu tipul acesta de anvelope fata de cele obisnuite.

Orienteaza-te catre anvelope online de pe Velopa deoarece raportul calitate-pret este unul echilibrat si poti beneficia de livrare gratuita. In plus, consultanta gratis te va ajuta sa ajungi mai repede la produsele de care ai nevoie, fara sa pierzi prea mult timp.

Dupa ce achizitionezi anvelopele de iarna pe care le cauti, fii cu mare bagare de seama in ceea ce priveste depozitarea acestora. Modul de depozitare ajuta la mentinerea duratei de viata, asa ca ar fi ideal sa iei in considerare toate conditiile necesare procesului acesta.

Asigura un mediu propice depozitandu-le intr-un spatiu intunecat si uscat iar pentru a evita deformarea peretilor laterali, depoziteaza-le pe jante si nu le stivui.

Fiecare detaliu in  parte conteaza, chiar daca la inceput ai impresia ca este nesemnificativ, de fapt in modul acesta poti prelungi durata de viata a produselor pe care le achizitionezi.

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *