Jul 14, 2021
92 Views
0 0

Produsele profesionale fac diferența în aspectul părului

Postat de

Dacă ai folosit produse de pe piața de masă, atunci cu siguranță ai avut momente când părul tău s-a deteriorat în timp sau au apărut probleme, precum mătreața, îngrășarea rapidă a părului, lipsa volumului natural etc. Produsele profesionale diferă de cele convenționale printr-o concentrație mai mare de ingrediente active și o calitate mai bună a materiilor prime utilizate. Produsele de îngrijire a părului de top dau un rezultat eficient după utilizare. Diferența constă și în specializarea produselor cosmetice profesionale.

Salonul de coafura București Antica Studio oferă o gamă largă de produse profesionale de top pentru servicii de întreținere a părului. Acestea sunt tot felul de șampoane, balsamuri, spray-uri, măști, geluri și multe altele. Atunci când alegi un anumit produs pentru un anumit tip de păr, știi în mod clar care este scopul aplicației sale.

Variatele produse de îngrijire a părului hrănesc și hidratează, iar rezultatul se observă prin grosimea firului de păr, prin strălucire și prin aspectul revitalizant și sănătos. Adesea, sarcina principală a îngrijirii profesionale este menținerea culorii și restabilirea structurii firelor de păr după vopsire sau tonifiere. Produsele cosmetice de top utilizate la salonul de coafură Antica Studio București sunt de înaltă calitate și au propriile caracteristici de utilizare. Pentru ca tratamentul să fie cât mai eficient și adecvat, specialistul îți va spune ce linie de îngrijire trebuie folosită pentru tipul tău de păr și pe care o va utiliza corect.

Produse de top pentru fiecare tip de păr

În fiecare an, producătorii de produse cosmetice profesionale de top lansează tot mai multe linii noi de îngrijire a părului. Astfel de mijloace pot fi utilizate în siguranță în salonul de coafură Antica Studio pentru păr slăbit, înspicat, colorat, creț, uscat, subțire, matur, dur, lipsit de volum etc. Compoziția fiecărui produs profesional este dezvoltată strict pentru rezolvarea unei probleme specifice și face față în mod eficient acesteia. Din același motiv, printre produsele cosmetice profesionale de top, nu poți găsi produse „2-în-1”. De asemenea, poți solicita la salonul de coafură Antica Studio produse cosmetice de top pentru îngrijire profesională atunci când părul este natural sănătos, ușor de manevrat și gros, deoarece tratează cu atenție bariera hidro-lipidică a scalpului.

Tratamente cu produse care conțin ingrediente active

Ingredientele active din compoziția produselor profesionale redau cuticula părului și refac structura acestuia.

Spre exemplu, salonul de coafură Antica Studio utilizează produse destinate îngrijirii părului uscat și dens. Datorită unor substanțe active precum uleiul de coriandru, untul de shea, nucă de cocos etc., produsele hidratează și hrănesc firele uscate, în timp ce curăță scalpul de impurități. De asemenea, există produse de top special formulate pentru părul fin deteriorat. Restaurarea are loc datorită complexului de reparații 3D. Ceramidele din compoziția lor îngrijesc cuticula părului, proteinele întăresc structura, iar lipidele o protejează și o umplu cu putere. Astfel de produse sunt potrivite pentru scalpul sensibil. Dacă ai părul creț și poros, salonul de coafură Antica Studio te desfată cu produse profesionale cu proteine din grâu și ulei de jojoba, care au grijă de bucle, prevenind încrețirea și făcându-le mai ușor de pieptănat și coafat.

Categorii:
Afaceri · LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *