iul. 3, 2023
376 Views
0 0

realme anunță colaborarea cu „Secret Invasion” de la Marvel Studios pentru a dezvălui fiecare secret al seriei realme 11 Pro Series

Postat de

București, România – 03 Iulie 2023 – realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume,, anunță oficial colaborarea cu Secret Invasion de la Marvel Studios, un serial original Disney+ disponibil doar pe platforma de streaming.

Prima colaborare a realme Europe cu Disney+.

Odată cu lansarea realme 11 Pro Series 5G, realme colaborează cu Disney+ pentru noul serial Marvel Studios „Secret Invasion”, în care cunoscutul personaj Nick Fury și aliații săi vor trebui să împiedice invazia Skrull pe Pământ. Cu realme 11 Pro Series, niciun detaliu nu va fi pierdut datorită puterii camerei sale de 200 MP cu SuperZoom. Rămânând fidel spiritului „Dare to Leap”, realme face un salt înainte prin redefinirea constantă a brandului său și împingându-și limitele în ceea ce privește inovația și designul. realme 11 Pro Series 5G, un smartphone echipat cu cea mai bună cameră foto de 200MP din segment, reprezintă un progres semnificativ în tehnologie, oferind utilizatorilor un nivel ridicat de performanță, funcții de ultimă generație, inovații revoluționare și o experiență de utilizare captivantă.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *