feb. 11, 2021
1062 Views
0 0

Recomandari pentru o seara romantica

Postat de

De cate ori te-ai gandit la o seara romantica in doi insa mai intotdeauna a intervenit cate ceva care ti-a dat planul peste cap? Te-ai gandit pentru o seara de weekend? De ce nu luni sau miercuri? Orice zi ar putea fi potrivita pentru a organiza seara perfecta pe care ti-o doresti.

O seara rezervata doar pentru voi doi, cand nu celebrati niciun eveniment special, poate fi un gest mult mai romantic decat atunci cand va simtiti cumva datori unul fata de celalalt sa petreceti timp impreuna.

Nu te gandi insa ca e nevoie sa faceti ceva extrem de diferit fata de rutina zilnica. Exista metode inedite prin care poti organiza ceva dragut si in intimitatea casei voastre. Asigura-te mai intai ca vei avea disponibile toate elementele care vor face seara reusita. Flori, muzica, mancare, parfumuri ambientale, un film bun. Sunt ingrediente pentru succes.


In mod sigur dupa o zi de munca sau de plimbare, o masa frumos pregatita va constitui o placere. Daca preparatele vor fi pregatite chiar de tine, persoana ta draga va fi cu atat mai incantata. Alege o ambianta cu lumina nu prea puternica – e vorba sa va relaxati, doar. Masa pregatita frumos impreuna cu o muzica in surdina, care sa functioneze doar ca sunet de fundal.


Pentru ca masa sa fie completa, nu poate lipsi o sticla de vin bun italian. Sa ai la indemana si un tirbuson pentru aceasta, sa nu fii prins nepregatit.

Spune-i „Te iubesc!” De mai multe ori. Chiar daca o stie, intotdeauna ii va placea sa mai auda inca o data aceasta declaratie. Dansati si lasati-va purtati pe valurile muzicii, uitati de toata lumea care va inconjoara.

Dupa masa perfect servita, vizionarea impreuna a unui film romantic iti va aduce un plus garantat. Iar pentru o atmosfera cat mai placuta, poti alege cateva lumanari parfumate cu note suave de primavara, pe care le aprinzi din loc in loc.

Speram ca ideile noastre sa te ajute pentru a reusi sa creezi o seara cat mai aproape de perfectiune pentru persoana pe care o iubesti si o pretuiesti cel mai mult.

Articol realizat de Rarsim.ro.

Categorii:
Comunicate · LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *