feb. 14, 2021
712 Views
0 0

Regim hotelier – cazarea de care aveati nevoie

Postat de

Una din cele mai bune modalitati de reducere a cheltuielilor cand calatoriti in alte orase in interes de serviciu este sa va rezervati sederea la o locuinta inchiriata in regim hotelier. Iata cateva sfaturi ce va vor ajuta sa faceti rezervare la cele mai bune astfel de cazari:

Viata intr-un oras necunoscut poate fi destul de scumpa, si daca planuiti o excursie pe plaiuri nevizitate inca, aveti nevoie de indemanare sa va bucurati de frumusetile locurilor in limita bugetului. Intrucat nu puteti limita cheltuielile de transport, in afara de a cumpara biletul la clasa economica, un alt mod de a economisi o parte din bani este prin cazarea intr-o locuinta inchiriata in regim hotelier.

Contrar zvonurilor care afirma ca astfel de cazari nu sunt confortabile pentru ca sunt ieftine, ideea principala la aceste locuinte este ca sunt accesibile pentru ca nu ofera facilitati oaspetilor care nu le folosesc. Bineinteles, nu veti avea sauna, sau o sala de fitness bine echipata, dar camerele sunt la fel de comfortabile ca cele dintr-un hotel luxos.

Daca faceti parte din categoria calatorilor inteligenti ce vor sa economiseasca bani prin sederea la cazare in regim hotelier, catalogul online Regimhotelier.net va prezinta cateva sfaturi ce va vor ajuta sa gasiti cele mai bune locuri:

Utilizati Internetul pentru a gasi cazare excelenta

Internetul este fara dubii unul dintre cele mai bune metode de cautari pentru orice, si cazarea in regim hotelier nu face nota discordanta. Odata ce v-ati rezervat biletele de transport, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa cautati cea mai buna varianta de cazare. Datorita cresterii popularitatii acestora, locuintele in regim hotelier pot fi rezervate inaintea calatoriei propriu-zise, pentru a fi siguri ca nu va veti alege cu cea mai neconfortabila cazare in plin sezon turistic.

Verificati notele primite

Asa cum oaspetii ofera note hotelurilor de lux in functie de tipul de servicii oferite si cat de accesibile sunt, astfel de note sunt valabile si in cazul inchirierilor in regim hotelier. Odata ce ati facut o selectie a catorva apartamente, ar trebui sa verificati notele primite de acestea de la cei care au fost acolo. Totusi, sa va asigurati intotdeauna ca nu verificati aceste note pe site-ul cazarii – e posibil ca acestea sa fie putin “umflate” din motive de publicitate.

Spre deosebire de hoteluri unde cel mult puteti vorbi cu managerul, apartamentele in regim hotelier au proprietari, si puteti discuta orice problema direct cu acestia. Mai mult, intrucat un apartament este intr-un fel “oglinda” proprietarului, puteti analiza serviciile purtand o scurta conversatie cu acesta.

Nu uitati de discount

Dupa cum am mentionat si inainte, aceste tipuri de cazari sunt oferite de particulari, si puteti aduce aminte de potentiale reduceri atunci cand discutati cu proprietarul. Daca aveti impresia ca proprietarul cere un pret ridicat si sezonul nu este tocmai prietenos turismului, puteti obtine o reducere frumusica la orice cazare daca va tocmiti.

Categorii:
Turism
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *