nov. 29, 2018
1958 Views
0 0

Avantaje pentru epilarea definitiva cu laser

Postat de

Orice fata moderna stie ce este indepartarea parului cu laser si avantajele epilarii definitive cu laser. De asemenea, fiecare a trei fata, recurge la aceasta metoda de indepartare a parului in exces cel putin o data. Si nu e de mirare. La urma urmei, aceasta modalitate fiabila si eficienta, de a face fata vegetatiei nedorite, se bucura de o popularitate senzationala in multe saloane de infrumusetare. Unul dintre aceste saloane este clinica epilare definitiva Bucuresti. Datorita confortului si calitatii acestei proceduri, fetele nu numai din Bucuresti, ci din intreaga lume, recurg la utilizarea tehnologiei cu laser pentru a elimina parul nedorit si pentru a avea garantia pielii netede si delicate in orice moment al anului.

Vizita la salon pentru sesiuni de indepartare a parului cu laser

 

Vei scapa pentru totdeauna de aspectul neplacut si de chinul cu metodele traditionale de eliminare a parului inestetic, cum ar fi raderea, epilarea traditionala, iritatiile si pigmentarea pielii ca urmare a epilarii cu ceara. Daca ai visat intotdeauna sa ai o piele neteda a fetei, a picioarelor, a axilelor sau a zonei imediat adiacente liniei bikinilor, atunci nu poti beneficia de aceste avantaje, decat daca vei apela la sesiunile de epilare definitiva cu laser. Este important sa stii ca dupa o jumatate de an sau un an, unele fire de par mai cresc sporadic, si, prin urmare, ca profilaxie, va fi necesara repetarea procedurii. Intervalul dintre proceduri este individual si depinde de tipul si culoarea pielii.

Timpul de repetare a procedurii

 

Expertii recomanda repetarea indepartarii parului cu laser, pe fata dupa 4 saptamani, pe corp dupa 3 saptamani, pe brate si picioare dupa 4 saptamani. Durata procedurii este de la zece minute la o ora, in functie de zona de tratare. Arsurile minore in timpul indepartarii parului cu laser, sunt rezultatul unei proceduri incorecte sau al nerespectarii recomandarilor cosmetologului. Dupa procedura, o usoara inrosire a pielii poate persista cateva zile, fiind recomandabil sa utilizezi instrumente de calmare, cum ar fi gheata sau creme speciale. In procesul de epilare definitiva, laserul poate distruge ireversibil firele de par inestetic in doar o secunda. Acest efect poate avea loc asupra pigmentului melanin.

In termen de 10-14 zile de la prima procedura, parul incepe sa dispara de la sine. Dupa ce au trecut mai multe sesiuni, vegetatia nedorita inceteaza sa mai apara pe zona tratata a pielii. Procedura de indepartare a parului cu laser este absolut sigura si nu provoaca arsuri sau alte leziuni ale pielii. Eliminarea parului cu laser este o metoda moderna si eficienta de a inlatura parul nedorit de pe fata, picioare, brate, axile, piept, spate, zona bichinilor. Aceasta procedura desi te scapa de firele de par nedorit, in acelasi timp, nu este traumatizanta. Epilarea definitiva cu laser este potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati. Procedura se desfasoara intr-un timp relativ scurt si nu provoaca complicatii. Nu este surprinzator faptul ca aceasta procedura cosmetologica este astazi una dintre cele mai populare.

Sfat: Inainte de epilarea definitiva cu laser, stai departe de soare, deoarece exista riscul aparitiei reactiilor adverse.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *