nov. 25, 2018
1545 Views
0 0

Reparatii masini de spalat Bucuresti Master Service- eficientizare maxima

Postat de

Daca tocmai vi s-a stricat masina de spalat si aveti nevoie de un service ce se ocupa cu  reparatii masini de spalat Bucuresti , nimic mai simplu. Masterservice.ro va sta la dispozitie cu servicii de calitate superioara la preturi accesibile. Ne puteti gasi in judetul Ilfov si puteti beneficia de cel mai bun raport calitate pret.

De asemenea, pentru deplasare, constatare, diagnostic si transport nu percepem nici un cost ci o facem in mod gratuit de fiecare data. Lucram si in regim de urgenta, acest lucru insemnand ca ne putem deplasa rapid la destinatia dumneavoastra pentru a efectua reparatia respectiva. Asadar de indata ce vom primi apelul prin care suntem instiintati despre problema dumneavoastra vom face tot posibilul ca in interval de o jumate de ora si pana la maxim 3 ore sa ajungem la locul prestabilit.

Reparam peste 20 de marci de masini de spalat si nu ne este teama de necunoscut, deoarece de-a lungul timpului am reusit sa facem fata cu succes oricaror provocari. Va oferim consultanta tehnica de exceptie pentru ca e place sa avem clienti bine informati pentru ca doar asa vor intelege exact despre ce anume este vorba. Va dam sfaturi si la telefon, daca aveti nevoie de ajutorul nostru, pentru a va usura decizia si a va ajuta sa alegeti corect. Tototdata, pentru toate lucrarile execuate de catre specialistii nostri oferim garantie de pana la 2 ani, pentru ca stim ca manopera realizata de noi este inconfundabila. https://www.propfirmfunded.com/

Suntem un service autorizat, ce facem totul din pasiune si avem preturi deosebit de atragatoare. Fiind mereu orientati catre clienti ne putem adapta cu usurinta nevoilor acestora, chiar si atunci cand este vorba despre cele mai exigente cerinte. Detinem toate piesele necesare in stoc pentru a le putea inlocui pe cele vechi, iesite din uz imediat si a reda functionalitatea deplina a masinii de spalat.

Echipa noastra se compune din adevarati profesionisti in domeniu si tehnicieni care isi desfasoara activitatea cu maxima atentie la detalii. Ne ocupam de reparatii masini de spalat in Bucuresti si zonele limitrofe precum si de inspectarea autoturismului si imbunatatirea acestuia.Asadar, indiferentd e ce aveti nevoie noi suntem partenerul ideal ce reprezentam un real ajutor pentru clientii nostri. Mai mult decat atat detinem echipe profesionale ce se implica activ de fiecare data si va raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor primite. Ne puteti gasi la atelier in fiecare zi a saptamanii inclusiv sambata iar duminica va stam la dispozitie prin intermediul telefonic,pentru ca ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru clientii nostri.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *