apr. 23, 2020
1221 Views
0 0

Sfaturi pentru fotografia de nunta

Postat de

Indiferent daca esti la inceput in cariera ta de  FOTOGRAF BUCURESTI sau daca ai ceva experienta in spate, suntem siguri ca intotdeauna vei gasi ceva nou de invatat.

Tocmai de aceea, ti-am pregatit un articol cu cateva sfaturi, care, consideram noi, ar trebui sa-ti foloseasca.

1. Fii atent la fotografiile pe care le alegi pentru website

Nu iti pune pe website sau in portofoliu fotografii pe care nu ai de gand sa le realizezi. Daca ai o multime de imagini cu pantofi/inele/rochii, orice mireasa se va astepta ca la finalul nuntii sa primeasca acest gen de fogorafii.

Sau se poate intampla sa atragi doar genul de miri care apreciaza aceste tipuri de fotografii. Si nu este nimic rau in asta.

Totusi, e important sa stii ca in functie de fotografiile pe care alegi sa le prezinti, vei atrage viitori miri.

Vrei sa fotografiezi mai multe nunti in aer liber? Alege sa arati mai multe fotografii de la aceste nunti la care ai fost fotograf.

Vrei sa fotografiezi mai multe nunti in interior? Alege-le pe acelea!

Daca faci acest lucru in mod constant si iti actualizezi FOTOGRAF NUNTA BUZAU si website-ul cu fotografiile de la genul de nunti pe care le preferi, vei vedea ca acest lucru va avea impact si asupra viitoarelor nunti la care vei fi fotograf.

2. SEO inainte de Social media

Acesta este un subiect mult prea complex pentru a-l rezuma in doar cateva randuri, dar vom incerca sa sintetizam informatia.

In momentul in care alegi sa-ti promovezi afacerea in mediul online, ar trebui sa te axezi mai intai pe SEO si apoi pe Social Media. E important sa ai un website bine pus la punct, pe care sa il optimizezi.

Pe Social media, promovarea fotografiei de nunta da rezultate, dar pe termen scurt. In timp ce prin SEO rezultatele vor fi pe termen lung. Cand vorbim de retelele de socializare, in timp, vei ajunge sa simti ca trebuie sa produci din ce in ce mai mult continut pentru a-l impartasi.

Promovarea pe social media este o munca ce nu se incheie niciodata, in timp ce SEO este un maraton, dar cu ritm lent.

E adevarat ca promovarea SEO este, de asemenea, o munca ce nu se incheie, dar daca faci cate putin pe tot parcursul unui an, vei avea rezultate mult mai bune decat daca oferi continut in cantitati uriase pe social media.

3. Pregatirile miresei

Intreaba ce este important: Acesta lucru porneste tocmai din ideea in care la inceputul articolului, am sugerat sa nu afisezi inele pe website daca nu intentionezi sa le fotografiezi si la alte nunti.

Ca fotograf nunta, trebuie sa intrebi mireasa, inainte de pregatire si in timpul pregatirii, despre detaliile pe care si-ar dori ca tu sa le fotografiezi.

Poate ca mama ei tocmai i-a oferit o pereche de cercei care se potriveste perfect cu outfitul ei de mireasa si si-ar dori sa le aiba amintire. Sau poate ca isi doreste o fotografie mai deosebita cu buchetul de mireasa. Trebuie sa o intrebi si sa-i indeplinesti dorinta, pentru ca, pana la urma, vorbim despre amintirile ei.

Daca mireasa nu mentioneaza pantofii, parfumul sau orice altceva crezi tu ca si-ar dori o mireasa sa vada in fotografiile de nunta, nu trebuie sa le fotografiezi – in schimb, vei fi liber sa captezi detalii si momente mai importante, care se petrec in timpul pregatirii miresei.

4. Primele priviri

Chiar daca de multe ori nu se pune accent pe genul acesta de fotografie de nunta, sunt destul de importante si nu chiar atat de usor de realizat. Fotografiile de genul exprima destul de mult mister si tensiune.

Modul simplu este sa stai in fata mirelui, fotografiind peste umar cu o mica deschidere, astfel incat sa obtii atat fata lui in timpul asteptarii, cat si fata emotionata a miresei intr-un singur cadru.

Nu uita sa opresti sunetul camerei, pentru a nu strica surpriza!

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *