iul. 25, 2023
298 Views
0 0

Tesla Electronics anunta colaborarea sa cu echipa feminina de handbal CSM Bucuresti

Postat de

Un nou parteneriat pentru cel mai înalt nivel de performanță

Continuându-și investițiile în inovație, calitate și excelență sportivă, brandul de electronice și electrocasnice TESLA Electronics este onorat să anunțe parteneriatul cu una dintre cele mai de succes echipe sportive din România: Echipa de handbal feminin CSM București.

Încă de la înființare, Echipa de handbal feminin CSM București a dat dovadă de un angajament incredibil față de performanță, nu doar prin reputația formidabilă pe care o are în sportul românesc, ci și asigurându-și recunoașterea la scară globală. Odată cu victoria obţinută în Liga Campionilor EHF din 2016, echipa și-a marcat autoritatea în lumea handbalului. Recordul lor de șase ori campioni ai României, de șase ori câștigători ai Cupei României și de patru ori câștigători ai Supercupei României este o confirmare suplimentară al angajamentului lor pentru cea mai înaltă performanță.

Pentru Tesla, acest parteneriat reprezintă mai mult decât o simplă colaborare. Este o susținere a perseverenței, angajamentului și inovației, calități care sunt ferm încorporate în valorile brandului. Pentru Tesla, dezideratul principal a fost încă de la început atingerea celei mai înalte calități și inovație în lumea tehnologiei.

„Suntem încântați să sprijinim o echipă care a demonstrat în mod constant niveluri atât de înalte ale excelenței și vedem parteneriatul nostru cu CSM București ca pe o oportunitate interesantă de a ne conecta cu publicul într-un mod semnificativ. Suntem siguri că împreuna avem în față un viitor în care atât CSM, cât și Tesla vor atinge noi niveluri ale performanței” a declarat Mădălin Tudorescu, Country Manager Comtrade România.

Parteneriatul își propune să ofere nu doar sprijin echipei, ci va include și o campanie promoțională reciproc avantajoasă, care va reprezenta angajamentul comun pentru succes. Tesla Electronics va fi sponsorul oficial pentru meciurile și turneele viitoare, creând o bază solidă pentru un parteneriat dinamic ce se doreşte a fi de cat mai lungă durată.

Anticipăm un viitor fructuos împreună și ne angajăm să acordăm sprijinul nostru deplin echipei CSM București de handbal feminin. Pe măsură ce ne angajăm în această călătorie interesantă, suntem încrezători că parteneriatul nostru va produce o evoluție reciprocă, victorii comune și o moștenire de durată.” a mai spus Mădălin Tudorescu, Country Manager Comtrade România.

Dezvoltat de Comtrade Distribution – o companie cu sediul în Belgrad – Tesla Electronics este unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creștere pe piața regională de electrocasnice. Misiunea sa este de a dezvolta și oferi tehnologie care să răspundă nevoilor consumatorilor, să le facă viața mai ușoară și mai distractivă, precum și să asigure o rutină zilnică mai eficientă și mai simplă.

Pentru mai multe informații despre, vă rugăm să vizitați https://tesla.info/ro/

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *