mai 9, 2019
1154 Views
0 0

Tipuri de cazari de pe litoral

Postat de

Oricine merge la mare in vacanta isi doreste cea mai buna varianta de cazare pentru dorintele sale. Si cum dorintele sunt intotdeauna diferite, vom gasi stiluri si metode de cazare cu avantajele lor. Daca vrei sa te cazezi pe litoral, mai intai alegi o statiune, de exemplu alegi sa te cazezi in Mamaia sau alegi sa te cazezi in Costinesti, si, mai apoi, decizi ce buget aloci si ce iti doresti sa obtii in urma vacantei tale.

Campingul

Mai ales daca vrei sa te cazezi in Costinesti sau in alta statiune plina de tineri, poti sa alegi varianta campingului. Ea iti va oferi libertate, distractie, cantat la chitara si nopti tarzii. Cei din interiorul spatiului vor lega prietenii, uneori chiar pe viata. Poti sa stai la cort sau in rulota, daca ai una. Tot acolo vei putea sa gasesti si casutele de vacanta, casute mici facute de obicei din lemn si care sunt foarte specifice statului la mare.

Apartamentele

Exista din ce in ce mai des varianta in care poti sa inchiriezi un apartament pe care poti sa il ocupi singur sau impreuna cu prietenii sau cu sotul/sotia sau iubitul/iubita. Avantajul este ca ai de cele mai multe ori o bucatarie sau o chicineta si poti sa iti gatesti, lasand loc in buget pentru alte distractii.

Hotelurile

Mai ales daca te cazezi in Mamaia sau alte statiuni care au un nivel mai ridicat din punct de vedere financiar, poti sa alegi hotelul ca mod de a sta la mare. Avantajele lui sunt confortul ridicat din toate punctele de vedere si serviciile oferite. In toiul verii, cand temperaturile sunt foarte ridicate, exista si beneficiul de a avea aer conditionat, care ridica mult senzatia de bine si de relaxare.

Oriunde ai alege sa stai atunci cand cauti o cazare pe litoral, este bine sa te bucuri de zilele de vacanta din plin!

Categorii:
Turism
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *