aug. 21, 2018
2133 Views
1 0

Top 3 cele mai bune sortimente de capsule Lavazza Blue: gaseste-ti usor aroma preferata

Postat de

Intr-o societatea tot mai alerta, capsulele de cafea tind sa prinda din ce in ce mai mult teren pe piata de specialitate. Nici nu e de mirare, dat fiind ca prepararea unui espresso a devenit o treaba atat de usoara precum apasarea unui buton.

Producatorul italian de cafea Lavazza nu a ramas indiferent la tendintele conturate in piata de specialitate si a venit cu propriile espressoare care functioneaza pe capsule, concentrandu-se, in special, pe segmentele home si office. Dintre toate tipurile de sisteme de espresso obtinut din capsule de cafea pe care le-a dezvoltat Lavazza, Blue pare a fi cel mai raspandit, cel putin pe piata din Romania.

In cazul in care si tu detii un astfel de espressor de la Lavazza, iti recomandam cele mai bune sortimente compatibile cu aparatul tau, astfel ca tu sa nu pierzi timp si bani in descoperirea espresso-ului perfect.

  1. Lavazza Blue Caffe Crema Dolce – este cel mai vandut sortiment din gama Lavazza Blue, in buna parte datorita cremei bogate si consistente care se formeaza in ceasca.
  2. Lavazza Blue Espresso Intenso – acest sortiment este ideal pentru cei care adora sa savureze un espresso clasic italian. Cu un gust tare si persistent, aceasta cafea are o intensitate de 4,5 pe o scara de la 1 la 5.
  3. Lavazza Blue Espresso Rotondo – un amestec de cafea obtinut din boabe 100% Arabica ce se distinge printr-un corp excelent: deopotriva de consistent si cremos. Aroma este una distinctiva si invaluitoare, ce persista pentru un timp indelungat.

 

Desigur ca preferatul tau poate fi un alt sortiment de capsule Lavazza Blue, dar acestea trei par a fi cele mai vandute si mai apreciate. Aceasta doar in caz ca doresti sa mergi pe cai batatorite, in loc sa incerci tu toate variantele disponibile pe piata, ceea ce s-ar putea sa nu fie neaparat un lucru rau.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *